Захопіться смачними стравами? Шукаєте нові рецепти, щоб здивувати свою родину чи гостей? Тоді ви потрапили на адресу! Пропонуємо вам ексклюзивний рецепт – велика котлета по-німецьки. Ця страва поєднує в собі ніжну яловичину, ароматний фарш та смачні варені яйця, які чудово доповнюються свіжою зеленню.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом великої котлети німецькою мовою читайте в нашому матеріалі.

Для приготування великої котлети нам по-німецьки знадобиться:

М'якуш яловичини – 500 г Яйця – 4 шт. Корінь селери – 40-50 г Морква – 50 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. (50 г) Часник – 2 зубки Скибочка черствого білого хліба Зелень петрушки та кропу – півпучка Мускатний горіх мелений сіль Перець чорний мелений Олія рослинна або вершкове – 1 ст. ложка

Спосіб приготування великої котлети німецькою:

У окропі відваріть 3 яйця до готовності для великої котлети по-німецьки.

У м'ясорубку помістіть яловичину, селеру, моркву, скибочку хліба, замочену у воді або бульйоні, цибулю та часник. Прокрутіть їх, додайте по солі, перцю та мускатному горіху, а також 1 яйце. Добре перемішайте всі інгредієнти для великої котлети німецькою.

Популярні новини зараз

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки

Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

Показати ще

Наріжте варені яйця кружальцями, а зелень дрібно наріжте великий котлети по-німецьки.

Намажте вогнетривку форму олією і викладіть у неї половину приготовленого фаршу для великої котлети по-німецьки, рівномірно розподіліть.

Покладіть зверху шар кружечків яєць і посипте їх нарізаною зеленню.

Потім накрийте фаршем, що залишився, підніміть поверхню і змастіть маслом. Випікайте велику котлету німецькою в духовці при температурі 180-200 градусів протягом 50-60 хвилин.

Після приготування не поспішайте діставати готову велику котлету німецькою з духовки. Дозвольте їй постояти всередині духовки ще приблизно 15 хвилин, щоб вона ввібрала соус, що утворився під час запікання. Таким чином, запіканка стане соковитою та ніжною.

Подавайте велику котлету по-німецькому поєднуючи її з картоплею або овочевим салатом, створюючи різноманітнішу страву.

Смачного!

Читайте також:

Вам захочеться пити його чашками: рецепт розкішного сирного супу з копченими ковбасками, рисом та картоплею

Вас благатимуть, щоб готували таке щодня: рецепт соковитих домашніх біляшів з м'ясом на кефірі

Спокуса від тітки Сари: рецепт незвичайної аджики по-єврейськи