Захопіться смачними стравами? Шукаєте нові рецепти, щоб здивувати свою родину чи гостей? Тоді ви потрапили на адресу! Пропонуємо вам ексклюзивний рецепт – велика котлета по-німецьки. Ця страва поєднує в собі ніжну яловичину, ароматний фарш та смачні варені яйця, які чудово доповнюються свіжою зеленню.
Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом великої котлети німецькою мовою читайте в нашому матеріалі.
Для приготування великої котлети нам по-німецьки знадобиться:
М'якуш яловичини – 500 г Яйця – 4 шт. Корінь селери – 40-50 г Морква – 50 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. (50 г) Часник – 2 зубки Скибочка черствого білого хліба Зелень петрушки та кропу – півпучка Мускатний горіх мелений сіль Перець чорний мелений Олія рослинна або вершкове – 1 ст. ложкаСпосіб приготування великої котлети німецькою:
У окропі відваріть 3 яйця до готовності для великої котлети по-німецьки.
У м'ясорубку помістіть яловичину, селеру, моркву, скибочку хліба, замочену у воді або бульйоні, цибулю та часник. Прокрутіть їх, додайте по солі, перцю та мускатному горіху, а також 1 яйце. Добре перемішайте всі інгредієнти для великої котлети німецькою.
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Наріжте варені яйця кружальцями, а зелень дрібно наріжте великий котлети по-німецьки.
Намажте вогнетривку форму олією і викладіть у неї половину приготовленого фаршу для великої котлети по-німецьки, рівномірно розподіліть.
Покладіть зверху шар кружечків яєць і посипте їх нарізаною зеленню.
Потім накрийте фаршем, що залишився, підніміть поверхню і змастіть маслом. Випікайте велику котлету німецькою в духовці при температурі 180-200 градусів протягом 50-60 хвилин.
Після приготування не поспішайте діставати готову велику котлету німецькою з духовки. Дозвольте їй постояти всередині духовки ще приблизно 15 хвилин, щоб вона ввібрала соус, що утворився під час запікання. Таким чином, запіканка стане соковитою та ніжною.
Подавайте велику котлету по-німецькому поєднуючи її з картоплею або овочевим салатом, створюючи різноманітнішу страву.
Смачного!
Читайте також:
Вас благатимуть, щоб готували таке щодня: рецепт соковитих домашніх біляшів з м'ясом на кефірі
Спокуса від тітки Сари: рецепт незвичайної аджики по-єврейськи