Осінь – це час, коли теплі страви особливо привабливі. І, звичайно, одна з найулюбленіших страв холодної пори року — це гарячий суп. А якщо ви хочете приготувати щось особливе та незвичайне, то гарбузовий суп з куркою, кольоровою капустою та вершковим сиром стане чудовим вибором.
Докладніше про приготування гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та сиром, читайте в нашому матеріалі.
Для приготування гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та сиром, нам знадобиться:
Філе куряче - 280 г Гарбуз - 250 г Капуста цвітна - 150 г Картопля - 180 г Перець болгарський – 100 г Морква – 80 г Цибуля ріпчаста - 70 г Сир вершковий - 50 г Часник - 2 зубчики Петрушка свіжа - 2-3 гілочки Сіль за смаком Перець чорний мелений - за смаком Олія - для обсмажування Вода - 1 лСпосіб приготування гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та сиром:
Для приготування гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та вершковим сиром у велику каструлю налити 1 літр води та довести до кипіння. Прибрати піну, зменшити вогонь і варити бульйон протягом 30 хвилин. Посолити бульйон для гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та сиром, перед кінцем варіння.
Вийняти готове куряче філе з бульйону і дати йому трохи охолонути для гарбузового супу з куркою, кольоровою капустою та сиром.
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Очистити болгарський перець від насіння та нарізати його невеликими шматочками для гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та сиром.
Дрібно нарізати очищену цибулю на кубики. Натерти очищену моркву на середній тертці для гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та сиром.
Очистити картоплю, гарбуз і нарізати приблизно однаковими кубиками середнього розміру.
Розібрати цвітну капусту на суцвіття для гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та сиром.
У сковороді нагріти олію і обсмажити цибулю на середньому вогні до прозорості, приблизно 5-7 хвилин. Посолити та додати чорний мелений перець для гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та сиром.
Часник очистити та дрібно нарізати. Додати часник у сковороду з цибулею та обсмажити його разом 1 хвилину. Потім додати моркву до сковороди і продовжити обсмажувати всі разом 3-4 хвилини.
Після цього додати болгарський перець та обсмажувати ще 5 хвилин. Нарізати остигле куряче м'ясо маленькими шматочками для гарбузового супу з куркою, кольоровою капустою та сиром.
У бульйон додати нарізану картоплю, гарбуз та куряче м'ясо. Після закипання зменшити вогонь до мінімуму та варити 10 хвилин.
Потім додати цвітну капусту та обсмажені овочі в каструлю з бульйоном. Варити суп додатково 5-7 хвилин, щоб цвітна капуста стала м'якою.
Додати в каструлю вершковий сир і ретельно розмішати, щоб|аби| сир повністю розплавився. Довести суп до кипіння, але не доводити до кипіння.
Поперчити за смаком і за необхідності посолити гарбузовий суп з куркою, цвітною капустою та сиром.
Зняти каструлю з гарбузовим супом з куркою, цвітною капустою та сиром з вогню. Дрібно нарізати зелень петрушки.
Перед подачею посипати гарбузовий суп із куркою, цвітною капустою та сиром подрібненою петрушкою. Смачного!
Читайте також:
Так робила тітка Сара для всієї Одеси: рецепт салату "Олів'є" по-єврейськи, який подається у лаваші
Ви будете в захваті від цього смаку: рецепт солоної скумбрії під шубою
Ви хоч раз таке пробували? Рецепт розкішного омлету єврейською. Тітка Сара годувала їм усю Одесу