Для поціновувачів смачної та незвичайної закуски є одна цікава страва, яка напевно сподобається – це фарширована картопля з куркою та грибами. Це не тільки смачно, а й є цілим видовищем на тарілці!
Докладніше про приготування картоплі, фаршированої куркою та грибами, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування картоплі, фаршированої куркою та грибами, нам знадобиться:
Картопля (велика) - 7 шт. Куряча грудка - 70 г Печериці - 70 г Сир плавлений копчений - 70 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Майонез - 3 ст. л. Спеції – за смаком Сіль за смаком Олія - для смаження Сало свинячеСпосіб приготування картоплі, фаршированої куркою та грибами:
Приготування цієї страви передбачає мультиварку, але ви можете те саме провернути в духовці. Є кілька етапів приготування картоплі, фаршированої куркою та грибами.
Підготовка картоплі до начинки:
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку
Готовий вивести війська з деяких територій: Reuters розповіли про поступки путіна
- Ножем та чайною ложкою звільнити картоплю від середини, щоб створити маленькі човники.
- Звільнити дно картопляних човників, щоб вони стали стійкими.
Приготування начинки:
Нарізати цибулю, позбавивши її зовнішнього шару, щоб отримати дрібні шматочки.
- Промити гриби та нарізати їх.
- Нарізати курячу грудку, забезпечуючи максимальну дрібність нарізки.
- Обсмажити цибулю на олії з додаванням трохи цукру для отримання золотистого кольору.
- Просмажити цибулю близько 2-3 хвилин.
- Обсмажити печериці до готовності.
- Солити курячу грудку та обсмажити її на сковороді близько 10 хвилин.
- Терти сир на дрібну тертку.
- Змішати натертий сир із майонезом (або жирною сметаною), добре перемішати.
Фарширування картопляних човників:
- Викласти на денце човників обсмажені печериці.
- Додати обсмажену цибулю.
- Потім додати готову курячу грудку.
- Останнім шаром додати суміш сиру та майонезу.
Приготування фаршированої картоплі:
- На дно чаші мультиварки помістити нарізане свиняче сало, щоб дно картоплі добре підрум'янилося.
- Розмістити фаршировану картоплю в мультиварці.
- Встановити режим "Випічка" на 60 хвилин (можна скоротити час до 30-40 хвилин, якщо потрібно приготувати швидше).
- Пекти доти, поки картопля не придбає хорошу золотисту скоринку на дні й зверху.
Готова фарширована картопля з куркою та грибами готова до подачі на стіл!
Смачного!
Читайте також:
Ось саме такий і продають бабусі на ринку: рецепт домашнього сиру з молока та кефіру
Ну прямо як у ресторані: рецепт ситних українських дерунів із фаршем та сиром
Раніше їх продавали в кожному поїзді: рецепт "ледачих" соковитих біляшів на кефірі