Лаваш тонкий - 150 г (1 шт., 40х50 см) Сосиски - 5 шт. Яйця – 2 шт. Сир твердий - 70 г Сир плавлений - 80 г Майонез - 1 ст. ложка Петрушка свіжа - 3 гілочки Олія - ​​2 ст. ложки

Яйця відварити протягом 10 хвилин після закипання. Остудіть яйця у холодній воді.

Натріть обидва види сиру на середній тертці і покладіть у миску.

Петрушку промийте, обсушіть і дрібно наріжте. Додати зелень до сиру.

Яйця очистіть, натріть на середній тертці та відправте до решти інгредієнтів.

Додайте до миски майонез, ретельно перемішайте компоненти до однорідності.

Лаваш розріжте на п'ять прямокутних шматочків однакового розміру.

Сосиски очистіть від оболонки, якщо вона є. Викладіть сосиски на тарілку і прогрійте в мікрохвильовій печі за потужності 800 Вт протягом 1 хвилини. Або можна проварити сосиски в киплячій воді протягом 1 хвилини (потім трохи обсушити).

Розкладіть яєчно-сирну начинку на шматочки лаваша та розподіліть по поверхні.

Популярні новини зараз

Польща зібралася перекрити кордон із Україною

У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані

Показати ще

На один край кожного шматочка лаваша викладіть по сосиску.

Поверніть сосиски в рулети, підігнувши краї лаваша усередину.

У сковороду налийте олію та розігрійте на середньому вогні. Покладіть рулети з сосисками швом вниз у сковороду і обсмажуйте з усіх боків по 2-3 хвилини до рум'яної скоринки.

Сосиски у лаваші з яєчною начинкою готові.
Перекладіть сосиски в тарілку і одразу подавайте.

Читайте також:

Їх потрібно подавати цілими тазиками, інакше не вистачить: рецепт ніжних пиріжків з лавашу з яйцем та цибулею

На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною

Захочеться їсти без зупинки: рецепт східних грінок з лавашу з сиром та крабовими паличками

Ще крутіше, ніж біляші: турецький рецепт коржів з лаваша з фаршем, помідором та солодким перцем