Отже, щоб приготувати салат "Ревнивець", знадобиться такий набір продуктів:

Куряче філе – 300 г (1 шт). Капуста пекінська - 250 г Перець болгарський – 100 г Кукурудза консервована – 100 г Моцарела (бісер) - 150 г Хліб білий - 2 скибочки Апельсин – 1 шт. (300 г) Майонез - 60 г Кунжут – 30 г Лавровий лист – 2 шт. Перець чорний горошком – 3-4 шт. Олія - ​​1 ст. ложка Соль - 1/4 ч. ложки Перець чорний мелений - 1/8 ч. ложки


У каструлі кип'ятимо воду. Солимо, додаємо лавровий лист та чорний перець горошком. У киплячу воду викладаємо куряче філе і варимо приблизно 20 хвилин.

Готове філе остудити прямо у воді. Остигло куряче філе нарізаємо смужками.

Яйця відварюємо круто (8 хвилин після закипання).

Хліб нарізаємо невеликими кубиками. У сковороді розігріваємо олію і викладаємо хліб. Обсмажуємо сухарики 3-4 хвилини, постійно помішуючи.

Болгарський перець очищаємо від насіння, видаляємо плодоніжку. Нарізаємо перець соломкою.

Популярні новини зараз

Гороскоп на завтра, 5 червня: рідкісне космічне злиття дасть знакам Зодіаку унікальний шанс

Фінансовий гороскоп на червень 2025 року: гроші будуть як американські гірки, чого чекати кожному знаку Зодіаку

Тейлор Свіфт повернула собі корону: чому весь світ знову говорить про співачку, а ви просто зобов'язані її послухати

"Павутина" - це не кінець: чи Україна ще атакуватиме аеродроми рф, відповідь змусить путіна не виходити з бункера

Показати ще

Пекінську капусту нарізаємо смужками.

Якщо моцарелла велика, розрізаємо її чотири частини.

З апельсина вичавлюємо сік.

Кунжут підсушуємо 1 хвилину на сухій сковороді.

У великий салатник викладаємо куряче філе, болгарський перець, кукурудзу, сухарики, пекінську капусту та моцарелу.

До підготовлених продуктів додаємо апельсиновий сік, майонез та кунжут. Солимо і перчимо салат. Перемішуємо.

Викладаємо салат у тарілку та подаємо.

Читайте також:

Це неповторне блаженство: рецепт закуски із сала з соусом із авакадо та сиру

Швидко, смачно та економно: рецепт салату з крабових паличок та локшини швидкого приготування.

Спробувавши один раз, ви готуватимете його постійно: рецепт салату з корейської моркви, квасолі та ковбаси

Взимку ви з'їдатимете по банку на день: рецепт гарбузового салату з солодким перцем і цибулею