Отже, щоб приготувати салат "Ревнивець", знадобиться такий набір продуктів:
Куряче філе – 300 г (1 шт). Капуста пекінська - 250 г Перець болгарський – 100 г Кукурудза консервована – 100 г Моцарела (бісер) - 150 г Хліб білий - 2 скибочки Апельсин – 1 шт. (300 г) Майонез - 60 г Кунжут – 30 г Лавровий лист – 2 шт. Перець чорний горошком – 3-4 шт. Олія - 1 ст. ложка Соль - 1/4 ч. ложки Перець чорний мелений - 1/8 ч. ложки
У каструлі кип'ятимо воду. Солимо, додаємо лавровий лист та чорний перець горошком. У киплячу воду викладаємо куряче філе і варимо приблизно 20 хвилин.
Готове філе остудити прямо у воді. Остигло куряче філе нарізаємо смужками.
Яйця відварюємо круто (8 хвилин після закипання).
Хліб нарізаємо невеликими кубиками. У сковороді розігріваємо олію і викладаємо хліб. Обсмажуємо сухарики 3-4 хвилини, постійно помішуючи.
Болгарський перець очищаємо від насіння, видаляємо плодоніжку. Нарізаємо перець соломкою.
Кохання на відстані: Леся Нікітюк вперше розповіла, як рятує стосунки з нареченим-військовим
Київстар знову піднімає тарифи: скільки доведеться платити українцям уже цієї осені
Університети по-новому: вже з 2026 року дипломи без реальної практики можуть піти в минуле
Розставання Даші Кацуріної та Вови Дантеса: що там сталося насправді і чи замішана Дорофєєва
Пекінську капусту нарізаємо смужками.
Якщо моцарелла велика, розрізаємо її чотири частини.
З апельсина вичавлюємо сік.
У великий салатник викладаємо куряче філе, болгарський перець, кукурудзу, сухарики, пекінську капусту та моцарелу.
До підготовлених продуктів додаємо апельсиновий сік, майонез та кунжут. Солимо і перчимо салат. Перемішуємо.
Викладаємо салат у тарілку та подаємо.
Читайте також:
Це неповторне блаженство: рецепт закуски із сала з соусом із авакадо та сиру
Швидко, смачно та економно: рецепт салату з крабових паличок та локшини швидкого приготування.
Взимку ви з'їдатимете по банку на день: рецепт гарбузового салату з солодким перцем і цибулею