Отже, щоб приготувати салат "Ревнивець", знадобиться такий набір продуктів:
Куряче філе – 300 г (1 шт). Капуста пекінська - 250 г Перець болгарський – 100 г Кукурудза консервована – 100 г Моцарела (бісер) - 150 г Хліб білий - 2 скибочки Апельсин – 1 шт. (300 г) Майонез - 60 г Кунжут – 30 г Лавровий лист – 2 шт. Перець чорний горошком – 3-4 шт. Олія - 1 ст. ложка Соль - 1/4 ч. ложки Перець чорний мелений - 1/8 ч. ложки
У каструлі кип'ятимо воду. Солимо, додаємо лавровий лист та чорний перець горошком. У киплячу воду викладаємо куряче філе і варимо приблизно 20 хвилин.
Готове філе остудити прямо у воді. Остигло куряче філе нарізаємо смужками.
Яйця відварюємо круто (8 хвилин після закипання).
Хліб нарізаємо невеликими кубиками. У сковороді розігріваємо олію і викладаємо хліб. Обсмажуємо сухарики 3-4 хвилини, постійно помішуючи.
Болгарський перець очищаємо від насіння, видаляємо плодоніжку. Нарізаємо перець соломкою.
"Мусила робити операцію": Alyosha зізналася, чому не стане мамою для дітей Тараса Тополі
Аліна Гросу влаштувала публічну війну з продюсером, артистка не стрималася на хамство: "Я витратила 1500 доларів"
Ольга Мартиновська розкрила свої фінанси: скільки заробляє суддя "МастерШеф"
Настя Каменських натякнула на особисту драму: "Він розбив мені серце"
Пекінську капусту нарізаємо смужками.
Якщо моцарелла велика, розрізаємо її чотири частини.
З апельсина вичавлюємо сік.
У великий салатник викладаємо куряче філе, болгарський перець, кукурудзу, сухарики, пекінську капусту та моцарелу.
До підготовлених продуктів додаємо апельсиновий сік, майонез та кунжут. Солимо і перчимо салат. Перемішуємо.
Викладаємо салат у тарілку та подаємо.
Читайте також:
Це неповторне блаженство: рецепт закуски із сала з соусом із авакадо та сиру
Швидко, смачно та економно: рецепт салату з крабових паличок та локшини швидкого приготування.
Взимку ви з'їдатимете по банку на день: рецепт гарбузового салату з солодким перцем і цибулею