Котлети по-єврейськи, які тушкуються в соусі з секретом, — ця страва не тільки багата на аромати та смак, але й заповнена історією та традиціями. Ми перенесемо вас у світ ароматних спецій, соковитої ніжності та дивовижної гастрономічної культури. Поїхали!

Докладніше про приготування котлет по-єврейськи, які тушкуються в соусі із секретом, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування котлет по-єврейськи, які тушкуються в соусі з секретом, нам знадобиться:

  • Фарш яловичий - 600 г
  • Петрушка - 20 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Сіль та перець - за смаком
  • Рис – 150 г
  • Манка - 100 г
  • Картопля – 1 шт.
  • Паприка - 1 ч.л.
  • Зіра (кмин) - 0,5 ч. л.
  • Овочева приправа - за смаком
  • Томатна паста - 50 г
  • Олія - ​​40 г
  • Вода - 0,4 л

Спосіб приготування котлет по-єврейськи, які тушкуються в соусі із секретом:

Почистіть картоплю та цибулю для котлет по-єврейськи, які тушкуються в соусі із секретом, помийте їх разом із зеленню під проточною водою та обсушіть.

Перекладіть яловичий фарш у глибоку миску, натріть картоплю на дрібній тертці, а цибулю подрібніть для котлет по-єврейськи, які тушкуються в соусі з секретом.

Популярні новини зараз

Польща зібралася перекрити кордон із Україною

У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

Показати ще

Додайте дрібно порубану петрушку, промийте рис і додайте його разом із сіллю та меленим перцем до смаку. Іноді цьому етапі використовують кілька скибок розмоченого у питній воді хліба.

Ретельно вимісити фарш, злегка відбийте його.

Злегка зволожуйте руки водою, сформуйте котлети невеликого розміру, запануйте в манці для подальшого приготування котлет по-єврейськи, які тушкуються в соусі з секретом.

Обсмажте котлети на помірному вогні до золотистої скоринки. Важливо стежити, щоб олія не почала димитися.

У це масло додайте паприку і зіру, обсмажте пару секунд до появи аромату.

Потім до тієї ж сковороди додайте томатну пасту, овочеву приправу, а також сіль і перець за смаком. Залийте водою, доведіть соус до кипіння. Спробуйте на смак і за бажанням додайте трохи цукру, якщо соус вийшов занадто кислим.

Покладіть котлети в соус, прикрийте кришкою сковороду і тушкуйте на невеликому вогні приблизно 35-40 хвилин.

Ароматні та соковиті котлети по-єврейськи, які тушкуються у соусі із секретом, готові. Подаються вони відмінно з картопляним пюре та свіжими овочами.

Читайте також:

Такі бутерброди розлетяться за лічені секунди: рецепт ніжного паштету з оселедця

Ви з'їсте її прямо зі сковорідки: рецепт тушкованої капусти зі сметаною та томатною пастою

Займе лише 5 хвилин: рецепт шоколадних кексів, які готуються в мікрохвильовій печі