Котлети по-єврейськи, які тушкуються в соусі з секретом, — ця страва не тільки багата на аромати та смак, але й заповнена історією та традиціями. Ми перенесемо вас у світ ароматних спецій, соковитої ніжності та дивовижної гастрономічної культури. Поїхали!
Докладніше про приготування котлет по-єврейськи, які тушкуються в соусі із секретом, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування котлет по-єврейськи, які тушкуються в соусі з секретом, нам знадобиться:
- Фарш яловичий - 600 г
- Петрушка - 20 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт.
- Сіль та перець - за смаком
- Рис – 150 г
- Манка - 100 г
- Картопля – 1 шт.
- Паприка - 1 ч.л.
- Зіра (кмин) - 0,5 ч. л.
- Овочева приправа - за смаком
- Томатна паста - 50 г
- Олія - 40 г
- Вода - 0,4 л
Спосіб приготування котлет по-єврейськи, які тушкуються в соусі із секретом:
Почистіть картоплю та цибулю для котлет по-єврейськи, які тушкуються в соусі із секретом, помийте їх разом із зеленню під проточною водою та обсушіть.
Перекладіть яловичий фарш у глибоку миску, натріть картоплю на дрібній тертці, а цибулю подрібніть для котлет по-єврейськи, які тушкуються в соусі з секретом.
Польща зібралася перекрити кордон із Україною
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Додайте дрібно порубану петрушку, промийте рис і додайте його разом із сіллю та меленим перцем до смаку. Іноді цьому етапі використовують кілька скибок розмоченого у питній воді хліба.
Ретельно вимісити фарш, злегка відбийте його.
Злегка зволожуйте руки водою, сформуйте котлети невеликого розміру, запануйте в манці для подальшого приготування котлет по-єврейськи, які тушкуються в соусі з секретом.
Обсмажте котлети на помірному вогні до золотистої скоринки. Важливо стежити, щоб олія не почала димитися.
У це масло додайте паприку і зіру, обсмажте пару секунд до появи аромату.
Потім до тієї ж сковороди додайте томатну пасту, овочеву приправу, а також сіль і перець за смаком. Залийте водою, доведіть соус до кипіння. Спробуйте на смак і за бажанням додайте трохи цукру, якщо соус вийшов занадто кислим.
Покладіть котлети в соус, прикрийте кришкою сковороду і тушкуйте на невеликому вогні приблизно 35-40 хвилин.
Ароматні та соковиті котлети по-єврейськи, які тушкуються у соусі із секретом, готові. Подаються вони відмінно з картопляним пюре та свіжими овочами.
Читайте також:
Такі бутерброди розлетяться за лічені секунди: рецепт ніжного паштету з оселедця
Ви з'їсте її прямо зі сковорідки: рецепт тушкованої капусти зі сметаною та томатною пастою
Займе лише 5 хвилин: рецепт шоколадних кексів, які готуються в мікрохвильовій печі