Готове листкове дріжджове тісто 400 г;
Щільно защипайте краї пиріжків, надавши їм трикутної форми. Можете защипувати звичайним чи фігурним способом.
Розігрійте сковороду з олією, зробіть вогонь трохи нижче середнього. Викладайте заготовки з тіста на сковороду та смажте їх з одного боку до рум'яного кольору. У мене це пішло 3-4 хвилини. Ви орієнтуйтесь на плиту.
Переверніть пиріжки на інший бік і смажте їх до готовності. Я смажила 2-3 хвилини. У середньому на одну порцію пиріжків мені знадобилося 5-7 хвилин. Усього з цієї кількості тесту у мене вийшло 12 пиріжків, які я смажила у три прийоми, тому що на сковороді за раз у мене помістилося 4 пиріжки. Готові пиріжки я відразу виклала на блюдо, тому що вони вийшли не жирними і паперовий рушник не знадобився.
Читайте також:
Грошей немає, але тримайтесь: нардеп вимагає підняти зарплати в ТЦК, бо "це війна, а не блеф"
Заряд від землі: як український город підкачує вашу енергетику сильніше за будь-який СПА
Військові квитки скасовують: що зміниться для українців у мобілізації і чому радіти зарано
Король Чарльз підколов Меланію Трамп через капелюх-НЛО: реакція першої леді США розсмішила всіх
На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною
Захочеться їсти без зупинки: рецепт східних грінок з лавашу з сиром та крабовими паличками
Ще крутіше, ніж біляші: турецький рецепт коржів з лаваша з фаршем, помідором та солодким перцем