Для того щоб смачно і одночасно небанально приготувати сало, не обов'язково використовувати купу інгредієнтів. Достатньо буде всього кілька улюблених спецій та трохи пікантного часнику. В результаті виходить неймовірна намазка на бутерброди та тости.

І справді, немає нічого смачнішого, ніж наваристий борщ із житнім хлібцем, на який щедро намазано перекручене сало з часником та перчиком.

Сало (свиняча грудинка) солоне - 350 г Часник - 2 зубчики Петрушка свіжа – 20 г Сіль крупна морська з гострим перцем - 0,25 ч. ложки Сіль нітритна (за бажанням) - 1 щіпка

Сало зріжте з жорсткої скоринки і наріжте шматочками.
Петрушку (тільки листя) подрібніть.
Часник очистіть і наріжте крупно.

У чашу блендера викладіть часник, петрушку та шматочки сала. Додайте сіль і червоний перець.
(Якщо ви збираєтеся довго зберігати таке сало в холодильнику, додайте нітритну сіль як консервант.)

Подрібніть інгредієнти у пасту. Замість блендера можна використовувати м'ясорубку або занурювальний блендер.

Відмотайте невеликий квадрат щільної харчової плівки.
На край плівки викладіть бутербродне сало.

Популярні новини зараз

Мобілізація студентів: українців позбавлятимуть відстрочок – хто перший у списку

Наталія Денисенко несподівано подала на розлучення з Андрієм Федінчиком: справа вже у суді

Ірина Білик звинуватила Діму Коляденка у брехні: не було нічого 19 років

Чому огірки гірчать і що з цим робити: правда, про яку мовчать дачники, можна виправити за 2 дні

Показати ще
Загорніть сало в кілька шарів харчової плівки, закрутіть кінці. Покладіть рулет у морозильну камеру на добу, потім перекладіть у холодильник.

Бутербродне сало з часником і чилі готове до вживання - нарізаємо його кружальцями та подаємо з скибочками хліба.

Читайте також:

Навіть досвідчена продавчиня вас не обдурить: як відрізнити старе сало від свіжого. Ці хитрощі працюють століттями

Так робили наші діди: як правильно обробити сало перед засолюванням, щоб воно було як ніколи м'яким

Як вибрати найсмачніше і ніжне сало, перевіривши його якість прямо на ринку

Від задоволення ви закриватимете очі: рецепт картопляних ковбасок із салом по-литовськи