Для того щоб смачно і одночасно небанально приготувати сало, не обов'язково використовувати купу інгредієнтів. Достатньо буде всього кілька улюблених спецій та трохи пікантного часнику. В результаті виходить неймовірна намазка на бутерброди та тости.

І справді, немає нічого смачнішого, ніж наваристий борщ із житнім хлібцем, на який щедро намазано перекручене сало з часником та перчиком.

Сало (свиняча грудинка) солоне - 350 г Часник - 2 зубчики Петрушка свіжа – 20 г Сіль крупна морська з гострим перцем - 0,25 ч. ложки Сіль нітритна (за бажанням) - 1 щіпка

Сало зріжте з жорсткої скоринки і наріжте шматочками.
Петрушку (тільки листя) подрібніть.
Часник очистіть і наріжте крупно.

У чашу блендера викладіть часник, петрушку та шматочки сала. Додайте сіль і червоний перець.
(Якщо ви збираєтеся довго зберігати таке сало в холодильнику, додайте нітритну сіль як консервант.)

Подрібніть інгредієнти у пасту. Замість блендера можна використовувати м'ясорубку або занурювальний блендер.

Відмотайте невеликий квадрат щільної харчової плівки.
На край плівки викладіть бутербродне сало.

Популярні новини зараз

Олексій "Позитив" Завгородній зізнався про імена для дітей з Сахневич: "Я за двійнят..."

Народилася красивою, але... Раміна Есхакзай розповіла, чи робила щось зі своїм обличчям

Грінки - це минуле століття: рецепт салату "Шпротик", який стане зіркою новорічного столу

Тіна Кароль не змогла обійтися без Світлани Лободи на концерті: "Хто така?.. Краще співатиму"

Показати ще
Загорніть сало в кілька шарів харчової плівки, закрутіть кінці. Покладіть рулет у морозильну камеру на добу, потім перекладіть у холодильник.

Бутербродне сало з часником і чилі готове до вживання - нарізаємо його кружальцями та подаємо з скибочками хліба.

Читайте також:

Навіть досвідчена продавчиня вас не обдурить: як відрізнити старе сало від свіжого. Ці хитрощі працюють століттями

Так робили наші діди: як правильно обробити сало перед засолюванням, щоб воно було як ніколи м'яким

Як вибрати найсмачніше і ніжне сало, перевіривши його якість прямо на ринку

Від задоволення ви закриватимете очі: рецепт картопляних ковбасок із салом по-литовськи