Курячі стегна вимийте, просушіть за допомогою паперового рушника. Натріть стегна сумішшю солі, чорного меленого перцю, меленого коріандру і хмелі-сунелі. Залиште стегна на 15 хвилин при кімнатній температурі, щоб м'ясо птиці трохи промаринували.
Розігрійте духовку до 180 градусів.
Після цього стегна перекладіть у форму для запікання (можна підвернути їх в акуратні рулетики кісткою всередину).
Квасолю разом із соусом розкладіть поверх стегон.
Великий зубчик часнику очистіть, наріжте пластинами. Вкладіть скибочки часнику серед квасолі.
Курячі стегна, запечені з квасолею в томатному соусі, готові.
Виплати змусять повернути державі: з українців через суд "вибивають" гроші за допомогу
Скиньте старий вантаж: ці 3 знаки Зодіаку вже на порозі особистого перезавантаження
Українців шокують шалені штрафи за дім у селі: як не втратити сотні тисяч гривень на своєму будинку
Перець по-корейськи, який зникає першим на столі: рецепт для зимових запасів
Подавайте курочку до столу у гарячому вигляді, із запеченою квасолею, поливаючи все це томатним соусом.
Читайте також:
Смакота, від якої неможливо набрати зайву вагу: рецепт дієтичних голубців з куркою
Від шаурми ви точно відмовитеся: рецепт рулетів з куркою, квасолею та кукурудзою в лаваші
Його називають "Ревнивець": рецепт ситного та швидкого салату з куркою, моцарелою та сухариками