Один великий плюс цього пирога, це те, що він готується із найдоступніших продуктів, які завжди є під рукою. Зверху пиріг покриває солодка хрумка скоринка, всередині ніжна і соковита начинка. Рекомендуємо спробувати!
тісто
вершкове масло
200 років
цукор
150 років
погано почуватися
160 років
яйця курячі
3 шт.
розпушувач
2 год. л.
Начинка
яблука
за смаком
кориця мелена
½ год. л.
цукор
2 ст. л.
грецькі горіхи
40 років
вершкове масло
15 років

Починаємо з начинки. Роз'ємну форму діаметром 18-20 см змастити олією. На дно можна укласти пекарський папір. Викласти яблука та посипати їх корицею. Увімкніть духовку для розігріву на 180°C.

М'яке вершкове масло кімнатної температури з цукром (його кількість можна зменшити до 100 г) збити міксером до пишної та світлої маси. Не перестаючи збивати, запровадити по одному яйця.

Борошно з розпушувачем просіяти до масляної суміші, перемішати та викласти на яблука. Поверхню розрівняти, посипати цукром та горіхами. Яблука - це вже моє особисте побажання. В оригіналі рецепту цього немає. І зверху розподілити шматочки вершкового масла|мастила|. Випікати 35-40 хвилин|мінути|. Орієнтуйтеся за духовкою.

До речі, цей рецепт вважатимуться основою яблучного пирога, тому будь-які добавки вітаються. Хтось любить ванілін, хтось корицю, мускатний горіх, все це можна додати до тіста або до яблучок.

Читайте також:

Коли мало часу, але дуже хочеться випічки: рецепт швидкого пирога з лавашу з сиром та картоплею

Популярні новини зараз

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Як у старих фільмах: готуємо справжні полтавські галушки з м'ясом та грибами. Рецепт

Показати ще

На другий день нічого не залишиться: рецепт ніжного заливного пирога з сирно-маковим кремом

На тарілці не залишиться жодної крихти: рецепт найсмачнішого заливного пирога з картоплею та грибами

Ну це просто блаженство: рецепт німецького макового пирога, за який вас цілуватимуть