Традиційний салат "Олів'є" знайомий нам з дитинства. Він готується з простих інгредієнтів, але при цьому виходить дуже смачним та ситним. У цьому рецепті ми пропонуємо вам скуштувати варіант "Олів'є" з куркою та яблучним майонезом.

Докладніше про приготування смачного салату "Олів'є" з куркою та яблучним майонезом читайте у нашому матеріалі.

Для приготування смачного салату "Олів'є" з куркою та яблучним майонезом нам знадобиться:

  • Картопля - 2 штуки
  • Морква – 1 штука
  • Яйця – 3 штуки
  • Куряче філе - 300 г
  • Мариновані огірки – 100 г
  • Зелений горошок – 100 г
  • Яблука - 2 штуки
  • Гірчиця - 1 чайна ложка
  • Лимонний сік - 1 столова ложка
  • Сіль за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Цукор - за смаком
  • Рослинна олія - ​​100 мл

Спосіб приготування смачного салату "Олів'є" з куркою та яблучним майонезом:

  1. Картоплю та моркву очищаємо та нарізаємо великими кубиками. Викладаємо в каструлю, заливаємо водою і відварюємо до готовності протягом 20-25 хвилин.

  2. Куряче філе промиваємо під холодною водою і кладемо в каструлю з холодною водою. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь та варимо під кришкою протягом 20-25 хвилин. Готове філе остудити в бульйоні.

    Популярні новини зараз

    Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай

    У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки

    Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

    Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі

    Показати ще
  3. Яблука миємо, розрізаємо навпіл і видаляємо серцевину. Розколюємо вилкою і викладаємо на лист, застелений пергаментом. Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25-30 хвилин до м'якості. Готові яблука остудити.

  4. Охолоджені яблука очищаємо від шкірки та насіння. М'якуш протираємо через сито.

  5. У мисці з'єднуємо яблучне пюре, гірчицю, сік лимонний, сіль, чорний мелений перець і цукор. Збиваємо блендером до однорідності. Потім додаємо олію і продовжуємо збивати ще 2-3 хвилини.

  6. Очищаємо яйця та нарізаємо їх кубиками. Остигло куряче філе також нарізаємо кубиками.

  7. У великій мисці з'єднуємо картоплю, моркву, огірки, куряче філе, яйця та зелений горошок. Заправляємо салат яблучним майонезом та перемішуємо.

  8. Салат "Олів'є" з куркою та яблучним майонезом готовий. Подаємо до столу відразу ж.

Читайте також:

Коли мало часу, але дуже хочеться випічки: рецепт швидкого пирога з лаваша з сиром та картоплею

Виходять надзвичайно ніжними: рецепт курячих крилець, запечених в апельсиново-соєвому соусі. Готуються у рукаві

Таке подають тільки в ресторанах: рецепт ніжної та апетитної закуски з шинкою та хурмою