Давайте приготуємо чудові вареники з картоплею та гарбузом, додавши до них унікальний смак гарбузового тіста.
Дотримуйтесь кроків цього рецепту, щоб створити частування для свого смакового досвіду.
Інгредієнти:
Для тіста:
- 500 г борошна
- 2 жовтки
- 250-300 г гарбуза (очищеного)
- 2 ст. ложки рослинної олії
- 0,5 ч. ложки солі
Для начинки:
- 500 г картоплі
- 30 г вершкового масла
- 50 г цибулі
- 1 ст. ложка рослинної олії
- Сіль, перець – за смаком
Для варіння вареників:
Польща зібралася перекрити кордон із Україною
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
- 1 ч. ложка солі на 1 л води
Для подачі:
- 100-150 г свинячого сала
- 50 г цибулі
- Сіль за смаком
Приготування:
-
Підготовка гарбуза: Виберіть яскравий та солодкий гарбуз. Очистіть її і приготуйте, використовуючи будь-який зручний метод - запікання, варення, гасіння або ширяння в мікрохвильовій печі. Наприклад, я пропоную запікати гарбуз у духовці при 180°С протягом 20 хвилин до м'якості. Важливо злити всю рідину, якщо гарбуз вариться чи гаситься.
-
Приготування гарбузового пюре: Запам'ятайте гарбуз у пюре та остудіть. Якщо у вас немає часу, можна використати готове гарбузове пюре з відділу дитячого харчування.
-
Підготовка тіста: Розбийте яйця, додайте жовтки до гарбузового пюре, додайте сіль та олію. Добре перемішайте. Поступово додайте борошно, перемішуючи кожен раз, поки не вийде м'яке тісто. Накрийте рушником і залиште на 30 хвилин при кімнатній температурі.
-
Приготування начинки: Варіть картоплю до готовності. Можна варити її в мундирі для запашної начинки. Очистіть і розімніть картоплю з вершковим маслом у пюре. Обсмажте дрібно нарізану цибулю на олії до золотистого кольору. Змішайте картоплю з цибулею, додайте сіль та перець за смаком.
-
Формування вареників: Посипте робочу поверхню борошном, викладіть туди тісто, розділіть його на шматочки. Розкотіть шматочки в коржики, викладіть на них начинку, з'єднайте краї тіста, створюючи вареники.
-
Варка вареників: Закип'ятіть воду в каструлі із сіллю і варіть вареники 2-3 хвилини після їх спливання.
-
Приготуйте шкварки: обсмажте кубики свинячого сала до хрумкого стану, додайте дрібно нарізану цибулю, обсмажуйте ще 1-2 хвилини, посоліть до смаку.
-
Подача: Подавайте вареники гарячими зі шкварками та цибулею. Приємного апетиту!
Читайте також: