Рибне філе (у мене судак; можна взяти іншу рибу – хек, мінтай) – 500-600 г Олія - ​​100 мл Цибуля – 2 шт. Томатний соус – 3 ст. ложки Червоний мелений перець – до смаку Рибний бульйон – 250 мл Часник – 0,5 головки Зелень – 2 ст. ложки рубаної Сіль за смаком Лавровий лист – 1-2 шт. Перці горошком – 5-6 шт.

Для рибного бульйону маю заморожені обрізки лосося. Заливаю їх водою, доводжу до кипіння, кидаю лавровий лист, пару перців горошком. Варю 40 хвилин.

Рибне філе посипати сіллю, нарізати шматочками і обсмажити в 50 мл олії до легкого золотистого кольору.

Цибулю подрібнити і спасерувати на олії.

Додати томатний соус та червоний мелений перець.

Влити бульйон і трохи посолити. Довести до кипіння.

На дно горщика (вогнетривкого посуду) покласти лавровий лист і перці горошком. Потім укласти смажену рибу. Можна розкласти рибу в маленькі порційні горщики. Тоді час запікання трохи зменшити.

Залити бульйоном із цибулею.

Заправити розтертим часником та зеленню. Накрити кришкою та поставити в духовку. Запікати печеню з риби 50 хвилин при 180 градусах (з огляду на час нагрівання духовки).

Популярні новини зараз

Українці масово позбавляються доларів: вклади у валюті падають, що обрали "на заміну"

Гороскоп на завтра, 7 квітня: ретроградна Венера у самому розпалі – тиждень розпочнеться з тиску

Маша Єфросиніна розставила всі крапки про зраду чоловіка: "У мене щодня новий образ – навіщо йому ще хтось?"

Як виростити смородину з ягодами розміром із вишню: зробіть це до 25 квітня

Показати ще

До столу печеню з риби подавати в горщику. До риби можна відварити картоплю.

Читайте також:

Беремо рис, сир та рибні консерви: чудовий рецепт швидкого та ситного салату, який здивує всіх гостей

Тітка Сара зводила цим усіх з розуму: рецепт рибних котлет по-одеськи, які готуються з філе

Ця хитрість вас здивує: що кинути на сковорідку, щоб смажена риба не пахла на весь будинок

Простий секрет, який допоможе швидко позбутися запаху риби та цибулі на кухні