Для рибного бульйону маю заморожені обрізки лосося. Заливаю їх водою, доводжу до кипіння, кидаю лавровий лист, пару перців горошком. Варю 40 хвилин.
Рибне філе посипати сіллю, нарізати шматочками і обсмажити в 50 мл олії до легкого золотистого кольору.
Цибулю подрібнити і спасерувати на олії.
Додати томатний соус та червоний мелений перець.
Влити бульйон і трохи посолити. Довести до кипіння.
На дно горщика (вогнетривкого посуду) покласти лавровий лист і перці горошком. Потім укласти смажену рибу. Можна розкласти рибу в маленькі порційні горщики. Тоді час запікання трохи зменшити.
Залити бульйоном із цибулею.
Заправити розтертим часником та зеленню. Накрити кришкою та поставити в духовку. Запікати печеню з риби 50 хвилин при 180 градусах (з огляду на час нагрівання духовки).
Популярні новини зараз
Показати ще
Таємне кохання, яке змінило все: Олексій Суханов вперше розповів про стосунки і справжнє щастя
Скиньте старий вантаж: ці 3 знаки Зодіаку вже на порозі особистого перезавантаження
Перець по-корейськи, який зникає першим на столі: рецепт для зимових запасів
Мовчазний погляд, що змушував червоніти: Арсен Мірзоян розповів, як Ніна Матвієнко "виховувала" його за російську
До столу печеню з риби подавати в горщику. До риби можна відварити картоплю.