Для рибного бульйону маю заморожені обрізки лосося. Заливаю їх водою, доводжу до кипіння, кидаю лавровий лист, пару перців горошком. Варю 40 хвилин.
Рибне філе посипати сіллю, нарізати шматочками і обсмажити в 50 мл олії до легкого золотистого кольору.
Цибулю подрібнити і спасерувати на олії.
Додати томатний соус та червоний мелений перець.
Влити бульйон і трохи посолити. Довести до кипіння.
На дно горщика (вогнетривкого посуду) покласти лавровий лист і перці горошком. Потім укласти смажену рибу. Можна розкласти рибу в маленькі порційні горщики. Тоді час запікання трохи зменшити.
Залити бульйоном із цибулею.
Заправити розтертим часником та зеленню. Накрити кришкою та поставити в духовку. Запікати печеню з риби 50 хвилин при 180 градусах (з огляду на час нагрівання духовки).
Популярні новини зараз
Показати ще
Українці масово позбавляються доларів: вклади у валюті падають, що обрали "на заміну"
Гороскоп на завтра, 7 квітня: ретроградна Венера у самому розпалі – тиждень розпочнеться з тиску
Маша Єфросиніна розставила всі крапки про зраду чоловіка: "У мене щодня новий образ – навіщо йому ще хтось?"
Як виростити смородину з ягодами розміром із вишню: зробіть це до 25 квітня
До столу печеню з риби подавати в горщику. До риби можна відварити картоплю.