Для того щоб приготувати ніжну мариновану скумбрію (розраховано на 3 порції), дотримуйтесь цих простих кроків:

  1. Підготовка риби:

    • Розморозьте скумбрію і акуратно видаліть голову, хвіст і нутрощі.
    • Тушку вимийте і наріжте на шматочки приблизно товщиною 1,5 див.
  2. Підготовка маринаду:

    • Очистіть цибулю і наріжте її тонкими півкільцями.
    • У глибокій мисці змішайте воду, олію, оцет, сіль, цукор.
    • Додайте нарізану цибулю, кетчуп та горошинки чорного перцю. Добре перемішайте.
  3. Кип'ятіння маринаду:

    • Доведіть маринад до кипіння та дайте йому закипіти протягом 2 хвилин. Після цього заберіть з вогню.
  4. Підготовка ємності для маринування:

    • Налийте невелику кількість маринаду на дно ємності, в якій плануєте маринувати рибу.
  5. Маринування скумбрії:

    Популярні новини зараз

    Богослужіння на Великдень скасовується? Термінове попередження перед головним православним святом

    Як здорожчали макарони та вермішель в Україні: порівняння цін у Metro, Novus та Auchan

    Як підготувати ґрунт перед посадкою картоплі: поради агронома для відмінного врожаю

    НМТ-2025: 33 країни та нові пункти для абітурієнтів, українців попередили про нововведення

    Показати ще
    • Щільно покладіть нарізані шматочки риби в підготовлену ємність.
    • Залийте рибу гарячим маринадом, що залишився.
    • Покрийте ємність кришкою і дайте охолонути скумбрії.
    • Потім приберіть в холодильник і залиште на добу, щоб риба просочилася ароматним маринадом.
    • Вийміть мариновану скумбрію з холодильника, дайте їй піднятися кімнатній температурі та насолоджуйтесь чудовою стравою!

Таким чином, ви створите не тільки смачну, але й неймовірно ароматну страву, якою можна насолоджуватися у будь-який час.

Смачного!

Читайте також: