Фарширований запечений батон із сиром та зеленню - це проста і смачна страва, яку можна приготувати за лічені хвилини. Воно відмінно підійде для сніданку, обіду чи вечері.
Докладніше про приготування фаршированого запеченого батона з сиром і зеленню читайте в нашому матеріалі.
Для приготування фаршированого запеченого батона з сиром і зеленню нам знадобиться:
- Батон або багет – 1 шт.
- Вершкове масло - 100 г
- Сир твердий – 100 г
- Кріп і петрушка - 1 пучок
- Часник - 4 зубчики
Спосіб приготування фаршированого запеченого батона з сиром і зеленню:
- Вимийте та обсушіть зелень для приготування фаршированого запеченого батона із сиром та зеленню. Дрібно наріжте її.
- Натріть твердий сир на тертці.
- Вершкове масло|мастило| підморозьте, потім також натріть на тертці для приготування фаршированого запеченого батона з сиром і зеленню.
- Змішайте натертий сир із вершковим маслом, зеленню та пропущеним через прес часником.
- Зробіть по всій довжині батона надрізи з відривом 1-1,5 см, не доходячи до краю на 1 див.
- Викладіть начинку у надрізи.
- Розігрійте духовку до 200 градусів. Загорніть батон у фольгу та запікайте протягом 15 хвилин.
- Потім розгорніть фольгу і підрум'яньте фарширований запечений батон із сиром та зеленню ще 10 хвилин.
- Подавайте фарширований запечений батон із сиром та зеленню гарячим. Він чудово поєднується з кавою, чаєм або молоком.
Читайте також:
Розлітаються прям як насіння: рецепт домашніх хлібних паличок з томатним соусом, сиром та зеленню
Популярні новини зараз
Показати ще
Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Коли мало часу, але дуже хочеться випічки: рецепт швидкого пирога з лаваша з сиром та картоплею