Фарширований запечений батон із сиром та зеленню - це проста і смачна страва, яку можна приготувати за лічені хвилини. Воно відмінно підійде для сніданку, обіду чи вечері.

Докладніше про приготування фаршированого запеченого батона з сиром і зеленню читайте в нашому матеріалі.

Для приготування фаршированого запеченого батона з сиром і зеленню нам знадобиться:

  • Батон або багет – 1 шт.
  • Вершкове масло - 100 г
  • Сир твердий – 100 г
  • Кріп і петрушка - 1 пучок
  • Часник - 4 зубчики

Спосіб приготування фаршированого запеченого батона з сиром і зеленню:

  1. Вимийте та обсушіть зелень для приготування фаршированого запеченого батона із сиром та зеленню. Дрібно наріжте її.
  2. Натріть твердий сир на тертці.
  3. Вершкове масло|мастило| підморозьте, потім також натріть на тертці для приготування фаршированого запеченого батона з сиром і зеленню.
  4. Змішайте натертий сир із вершковим маслом, зеленню та пропущеним через прес часником.
  5. Зробіть по всій довжині батона надрізи з відривом 1-1,5 см, не доходячи до краю на 1 див.
  6. Викладіть начинку у надрізи.
  7. Розігрійте духовку до 200 градусів. Загорніть батон у фольгу та запікайте протягом 15 хвилин.
  8. Потім розгорніть фольгу і підрум'яньте фарширований запечений батон із сиром та зеленню ще 10 хвилин.
  9. Подавайте фарширований запечений батон із сиром та зеленню гарячим. Він чудово поєднується з кавою, чаєм або молоком.

Читайте також:

Розлітаються прям як насіння: рецепт домашніх хлібних паличок з томатним соусом, сиром та зеленню

Популярні новини зараз

Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики

Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання

Показати ще

Коли мало часу, але дуже хочеться випічки: рецепт швидкого пирога з лаваша з сиром та картоплею

Виходять надзвичайно ніжними: рецепт курячих крилець, запечених в апельсиново-соєвому соусі. Готуються у рукаві