Якщо у вас раптом завалялося трохи картопляного пюре, і ви не знаєте, куди його застосувати, цей рецепт допоможе вийти з ситуації.
М'які та рум'яні картопляні коржі з простих та доступних продуктів полюбляються кожній господині. Ніжне картопляне тісто відмінно доповнене начинкою з курячого м'яса та сиру - коржики виходять дуже ароматні та смачні.
Отже, для приготування цієї страви знадобиться такий набір продуктів:
- картопля – 5-7 шт.;
- курячі стегна - 2 шт.;
- сир – 100-150 г;
- мука - 4-5 ст. ложки;
- яйця – 2 шт.;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений за смаком;
- масло рослинне
Заздалегідь для цієї страви потрібно відварити картоплю (у шкірці) та курячі стегна у підсоленій воді.
Для приготування начинки необхідно:
- сир нарізати скибочками;
- курку розбираємо на шматочки (волокна).
Змочуючи ложку водою, вирівнюємо тісто на сковороді.
"Холостяк-14" вибухнув драмою: учасниця кинула виклик Цимбалюку та просить українців вирішити, хто правий
Bentley випустив купе з 666 кінськими силами: гран-турер, який перетворився на пекельний суперкар
Листопад переверне все: 5 знаків Зодіаку, для яких ретроградний Меркурій стане нервовим іспитом
"Собака, яка не гавкала": Джеффрі Епштейн підставив Дональда Трамп на торгівлі людьми
Поступово викладаємо шар із курки та сиру.
Зверху накриваємо картопляним тестом, що залишився. Так само мокрою ложкою вирівнюємо поверхню коржика.
Обсмажуємо на повільному нагріванні по 7-8 хвилин із кожного боку.
