Якщо у вас раптом завалялося трохи картопляного пюре, і ви не знаєте, куди його застосувати, цей рецепт допоможе вийти з ситуації.
М'які та рум'яні картопляні коржі з простих та доступних продуктів полюбляються кожній господині. Ніжне картопляне тісто відмінно доповнене начинкою з курячого м'яса та сиру - коржики виходять дуже ароматні та смачні.
Отже, для приготування цієї страви знадобиться такий набір продуктів:
- картопля – 5-7 шт.;
- курячі стегна - 2 шт.;
- сир – 100-150 г;
- мука - 4-5 ст. ложки;
- яйця – 2 шт.;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений за смаком;
- масло рослинне
Заздалегідь для цієї страви потрібно відварити картоплю (у шкірці) та курячі стегна у підсоленій воді.
Для приготування начинки необхідно:
- сир нарізати скибочками;
- курку розбираємо на шматочки (волокна).
Змочуючи ложку водою, вирівнюємо тісто на сковороді.
Велике церковне свято 10 червня: що не можна робити і навіщо уникати води сьогодні
Тарас Цимбалюк розкрив свою дивну навичку: на шоу "Холостяк" може дуже знадобитись
Як знакам Зодіаку пережити спеку: гороскоп виживання по-українськи
Мобілізація чоловіків передпенсійного віку: правила для 50+ посилюються – ТЦК вже готові
Поступово викладаємо шар із курки та сиру.
Зверху накриваємо картопляним тестом, що залишився. Так само мокрою ложкою вирівнюємо поверхню коржика.
Обсмажуємо на повільному нагріванні по 7-8 хвилин із кожного боку.