Рецепт печива Горіхи зі згущеним молоком:
Інгредієнти (на 6 порцій):
Для тіста:
Борошно – 3 склянки.
Вершки - 100 мл.
Вершкове масло – 250 г.
Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців
Польща зібралася перекрити кордон із Україною
Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Цукор – 1/2 склянки.
Харчова сода – 1/2 ч. л.
Оцет – 1/2 ч.л. л.
Для крему:
Варене згущене молоко – 380 г.
Вершкове масло – 100 г.
Інструкції:
Приготуйте тісто:
Змішати сметану, олію, цукор, соду (погашену оцтом!).
Додайте борошно і замісіть м'яке тісто.
Сформуйте з тіста кульки діаметром приблизно 2 см.
Змастіть форму для горішком рослинним або вершковим маслом.
Нагрійте плиту або підключіть до електромережі, якщо у вас електрична гайка.
Випікайте приблизно по 2-3 хвилини з кожної сторони до золотистого красивого кольору.
Як тільки печиво буде готове, дайте йому трохи охолонути і вийміть.
Ретельно збийте згущене молоко і масло міксером до однорідної маси.
За бажанням: додайте в крем будь-які подрібнені горіхи, які вам подобаються.
Наповніть половинки печива кремом.
Дайте йому вбратися.
З'єднайте половинки печива разом і залиште на ніч, щоб вони просочилися.
Примітка.
Якщо у вас немає форми для фундука, з приготовленого тіста можна сформувати кульки, розрівняти верх, випекти, потім заповнити поглиблення кремом.
Читайте також:
Вам заздритиме все село: як виглядає Mercedes, створений для перевезення картоплі та буряків
Українців попередили про схему крадіжки їхніх земель: як це роблять і що треба знати