Приготування смачної маринованої капусти за цим рецептом не тільки просто та швидко, але й забезпечує відмінний результат.

З використанням звичайнісіньких інгредієнтів ви зможете створити неймовірно смачну страву всього за мінімальний час маринування. Якщо ви спробуєте приготувати капусту таким чином, швидше за все, цей рецепт стане вашим фаворитом, завдяки своїй простоті, швидкості і, звичайно ж, чудовому смаку.

Отже, спочатку підготуйте всі необхідні інгредієнти:

  • 1 кілограм білокачанної капусти
  • 1 морква
  • 5 столових ложок 9% оцту
  • 3 столові ложки рослинної олії
  • 5 столових ложок цукру
  • 1 столова ложка солі
  • 1-2 лаврові листи
  • 8-10 горошин чорного перцю
  • 0,5 літра води

Тепер перейдемо до процесу приготування:

  1. Почнемо з того, щоб ретельно вимити та почистити капусту та моркву.

  2. Використовуючи тертку для моркви, наріжте моркву на дрібні скибочки.

  3. Потім на тій же терці наріжте капусту так тонко, як це можливо.

    Популярні новини зараз

    Донька Олі Фреймут не соромиться обожнювати жінок привселюдно: як живе Злата в США, фото

    Пенсії підвищать на півтори тисячі

    Грунт пухкий і буквально розсипається в пил: чим посипати землю, щоб таки отримати добрий урожай

    Так курячі ніжки ви ще не готували: рецепт простих та ароматний сосисок у духовці

    Показати ще
  4. Підготуємо маринад: у сотейник налийте воду, додайте сіль та цукор. Поставте вогонь. Коли вода закипить, зменшіть вогонь, покладіть лавр та перець горошком. Коли сіль і цукор повністю розчиняються, вимкніть плиту і додайте олію та оцет.

  5. Акуратно влийте гарячий маринад у нашатковану капусту та моркву. Ретельно перемішайте усі інгредієнти.

  6. Залишіть капусту маринуватися не менше години, найкраще 1,5 години. За цей час капуста виділить сік, і страва набуде насиченого смаку. Якщо ви бажаєте більш інтенсивного смаку, залиште маринуватися навіть на ніч.

  7. От і все! Ваша маринована капуста швидкого приготування з оцтом готова до подачі.

  8. Смачного!

Читайте також: