Чудова м'ясна страва, яку ми пропонуємо приготувати, не тільки порадує вас своїм чудовим смаком, але стане справжньою окрасою вашого святкового столу.

Для створення цього шедевра кулінарії вам знадобляться такі інгредієнти:

  • Рослинна олія: 3-4 ст. ложки
  • Копчёная паприка: 1 ст. ложка
  • Сушений мелений часник: 1 ч. ложка
  • Помідори: 3-4 штуки
  • Маслини без кісточок: 150 г
  • Свиняча шия: 1 кг
  • Сіль: 1 ч. ложка
  • Перець чорний мелений: за смаком

Отже, перейдемо до приготування цього шедевра:

  1. У мисці поєднуємо рослинну олію з копченою паприкою та сушеним меленим часником. Нарізаємо помідори та маслини тонкими кружальцями.

  2. На свинячі-м'ясі створюємо паралельні надрізи на відстані приблизно півтора-два сантиметри один від одного.

  3. Збризкуємо м'ясо сіллю та перцем, а потім ретельно втираємо підготовлену масляну суміш, звертаючи особливу увагу на створені надрізи.

    Популярні новини зараз

    Глава ГУР Кирило Буданов розповів про "Орешник" путіна, все не так просто: "Вони зовсім втратили розум"

    Автомобілістів попередили: тепер хочуть позбавляти прав

    Тіна Кароль не змогла обійтися без Світлани Лободи на концерті: "Хто така?.. Краще співатиму"

    Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули

    Показати ще
  4. Заповнюємо прорізи в м'ясі кружальцями помідорів та маслин. Потім акуратно обертаємо м'ясо фольгою і укладаємо у відповідну форму.

  5. Відправляємо форму в розігріту до 180 ° C духовку та готуємо страву протягом 1 години. Після цього обережно розкриваємо фольгу і підрум'янюємо свиняче м'ясо ще приблизно 15 хвилин.

Насолоджуйтесь чудовим смаком та ароматом цього шедевра кулінарії!

Читайте також: