Чудова м'ясна страва, яку ми пропонуємо приготувати, не тільки порадує вас своїм чудовим смаком, але стане справжньою окрасою вашого святкового столу.

Для створення цього шедевра кулінарії вам знадобляться такі інгредієнти:

  • Рослинна олія: 3-4 ст. ложки
  • Копчёная паприка: 1 ст. ложка
  • Сушений мелений часник: 1 ч. ложка
  • Помідори: 3-4 штуки
  • Маслини без кісточок: 150 г
  • Свиняча шия: 1 кг
  • Сіль: 1 ч. ложка
  • Перець чорний мелений: за смаком

Отже, перейдемо до приготування цього шедевра:

  1. У мисці поєднуємо рослинну олію з копченою паприкою та сушеним меленим часником. Нарізаємо помідори та маслини тонкими кружальцями.

  2. На свинячі-м'ясі створюємо паралельні надрізи на відстані приблизно півтора-два сантиметри один від одного.

  3. Збризкуємо м'ясо сіллю та перцем, а потім ретельно втираємо підготовлену масляну суміш, звертаючи особливу увагу на створені надрізи.

    Популярні новини зараз

    "Я себе дуже накрутив": Тарас Цимбалюк відверто розповів про проблеми з серцем перед стартом "Холостяка"

    Петрушка, як таємний союзник городника: з якими овочами вона "дружить" найкраще

    Яйця історично подешевшали із зими: скільки вони коштують зараз і чи буде новий дефіцит влітку

    Рішення прийнято: тарифи на електроенергію та газ з 1 травня

    Показати ще
  4. Заповнюємо прорізи в м'ясі кружальцями помідорів та маслин. Потім акуратно обертаємо м'ясо фольгою і укладаємо у відповідну форму.

  5. Відправляємо форму в розігріту до 180 ° C духовку та готуємо страву протягом 1 години. Після цього обережно розкриваємо фольгу і підрум'янюємо свиняче м'ясо ще приблизно 15 хвилин.

Насолоджуйтесь чудовим смаком та ароматом цього шедевра кулінарії!

Читайте також: