Чудова м'ясна страва, яку ми пропонуємо приготувати, не тільки порадує вас своїм чудовим смаком, але стане справжньою окрасою вашого святкового столу.
Для створення цього шедевра кулінарії вам знадобляться такі інгредієнти:
- Рослинна олія: 3-4 ст. ложки
- Копчёная паприка: 1 ст. ложка
- Сушений мелений часник: 1 ч. ложка
- Помідори: 3-4 штуки
- Маслини без кісточок: 150 г
- Свиняча шия: 1 кг
- Сіль: 1 ч. ложка
- Перець чорний мелений: за смаком
Отже, перейдемо до приготування цього шедевра:
-
У мисці поєднуємо рослинну олію з копченою паприкою та сушеним меленим часником. Нарізаємо помідори та маслини тонкими кружальцями.
-
На свинячі-м'ясі створюємо паралельні надрізи на відстані приблизно півтора-два сантиметри один від одного.
-
Збризкуємо м'ясо сіллю та перцем, а потім ретельно втираємо підготовлену масляну суміш, звертаючи особливу увагу на створені надрізи.
Популярні новини зараз"Я себе дуже накрутив": Тарас Цимбалюк відверто розповів про проблеми з серцем перед стартом "Холостяка"
Петрушка, як таємний союзник городника: з якими овочами вона "дружить" найкраще
Яйця історично подешевшали із зими: скільки вони коштують зараз і чи буде новий дефіцит влітку
Рішення прийнято: тарифи на електроенергію та газ з 1 травня
-
Заповнюємо прорізи в м'ясі кружальцями помідорів та маслин. Потім акуратно обертаємо м'ясо фольгою і укладаємо у відповідну форму.
-
Відправляємо форму в розігріту до 180 ° C духовку та готуємо страву протягом 1 години. Після цього обережно розкриваємо фольгу і підрум'янюємо свиняче м'ясо ще приблизно 15 хвилин.
Насолоджуйтесь чудовим смаком та ароматом цього шедевра кулінарії!
Читайте також: