Цей дивовижний салат включає всього три основні компоненти і чудовий соус на основі червоного гострого перцю, часнику, винного оцту і свіжої зелені.
Завдяки цій унікальній комбінації смаків, страва стає не тільки неймовірно смачною, але й помітно оригінальною, що, без сумніву, зробить її справжнім хітом на вашому столі!
Отже, для чотирьох порцій вам знадобляться такі інгредієнти:
- Яловичий язик - 800 г
- Картопля - 600 г (5-6 штук)
- Солоні огірки – 400 г (5-6 штук)
- Оливкова олія - 4 столові ложки
- Гострий червоний перець – 5-10 г (половина перцю)
- Часник - 2-3 зубчики
- Винний оцет - 1 столова ложка
- Свіжа петрушка - 3-4 гілочки
- Перець запашний горошком – 4 шт.
- Перець чорний горошком - 1 чайна ложка
- Сіль - 1/3 чайної ложки
- Лавровий лист – 2 шт.
Насамперед підготуйте всі інгредієнти. Вимийте яловичий язик та картоплю перед варінням. Огірки, залежно від переваг, можуть бути використані солоними чи маринованими. Зубчики часнику очистіть, а свіжу зелень петрушки промийте та обсушіть.
Далі перейдемо до варіння язика. Залийте його водою (1,5-2 літри), додайте лавровий лист, запашний і чорний перець горошком. Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння, видаліть піну і варіть на невеликому вогні 1,5-2 години до повної м'якості.
У цей час приготуйте картоплю, варячи її 20-25 хвилин на середньому вогні до м'якості.
Поки інгредієнти варяться, можна зайнятися соусом. Змішайте в чаші блендера винний оцет, часник, оливкову олію, свіжу петрушку, сіль та половину гострого перцю. Збивайте блендер приблизно 1 хвилину до отримання однорідної маси. Отриманий соус чимічурі готовий!
Народилася красивою, але... Раміна Есхакзай розповіла, чи робила щось зі своїм обличчям
Усі проблеми вирішаться до початку 2025 року: з якими знаками Зодіаку 2024 попрощається успіхом
Вигадав суїцид, бо було нудно: українець вирішив оригінально запросити поліцію на чай
Це мають зробити всі клієнти ПриватБанку до 1 грудня 2024 року: що потрібно встигнути
Наріжте солоні огірки тонкими кружальцями, а потім остудіть варену картоплю. Після остигання наріжте її великими скибочками.
Коли яловичий язик буде готовий, остудіть його і акуратно видаліть товсту шкіру, сполоснувши під холодною водою при необхідності.
Тепер наріжте мову такими ж скибочками, як і картоплю. Змішайте нарізані язик, картоплю та огірки у глибокій мисці. Додайте підготовлений соус і акуратно перемішайте.
Ваш чудовий салат з язика, картоплі, солоних огірків та соусу чемічурі готовий до подачі.
Смачного!