Цей дивовижний салат включає всього три основні компоненти і чудовий соус на основі червоного гострого перцю, часнику, винного оцту і свіжої зелені.

Завдяки цій унікальній комбінації смаків, страва стає не тільки неймовірно смачною, але й помітно оригінальною, що, без сумніву, зробить її справжнім хітом на вашому столі!

Отже, для чотирьох порцій вам знадобляться такі інгредієнти:

  • Яловичий язик - 800 г
  • Картопля - 600 г (5-6 штук)
  • Солоні огірки – 400 г (5-6 штук)
  • Оливкова олія - ​​4 столові ложки
  • Гострий червоний перець – 5-10 г (половина перцю)
  • Часник - 2-3 зубчики
  • Винний оцет - 1 столова ложка
  • Свіжа петрушка - 3-4 гілочки
  • Перець запашний горошком – 4 шт.
  • Перець чорний горошком - 1 чайна ложка
  • Сіль - 1/3 чайної ложки
  • Лавровий лист – 2 шт.

Насамперед підготуйте всі інгредієнти. Вимийте яловичий язик та картоплю перед варінням. Огірки, залежно від переваг, можуть бути використані солоними чи маринованими. Зубчики часнику очистіть, а свіжу зелень петрушки промийте та обсушіть.

Далі перейдемо до варіння язика. Залийте його водою (1,5-2 літри), додайте лавровий лист, запашний і чорний перець горошком. Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння, видаліть піну і варіть на невеликому вогні 1,5-2 години до повної м'якості.

У цей час приготуйте картоплю, варячи її 20-25 хвилин на середньому вогні до м'якості.

Поки інгредієнти варяться, можна зайнятися соусом. Змішайте в чаші блендера винний оцет, часник, оливкову олію, свіжу петрушку, сіль та половину гострого перцю. Збивайте блендер приблизно 1 хвилину до отримання однорідної маси. Отриманий соус чимічурі готовий!

Популярні новини зараз

Народилася красивою, але... Раміна Есхакзай розповіла, чи робила щось зі своїм обличчям

Усі проблеми вирішаться до початку 2025 року: з якими знаками Зодіаку 2024 попрощається успіхом

Вигадав суїцид, бо було нудно: українець вирішив оригінально запросити поліцію на чай

Це мають зробити всі клієнти ПриватБанку до 1 грудня 2024 року: що потрібно встигнути

Показати ще

Наріжте солоні огірки тонкими кружальцями, а потім остудіть варену картоплю. Після остигання наріжте її великими скибочками.

Коли яловичий язик буде готовий, остудіть його і акуратно видаліть товсту шкіру, сполоснувши під холодною водою при необхідності.

Тепер наріжте мову такими ж скибочками, як і картоплю. Змішайте нарізані язик, картоплю та огірки у глибокій мисці. Додайте підготовлений соус і акуратно перемішайте.

Ваш чудовий салат з язика, картоплі, солоних огірків та соусу чемічурі готовий до подачі.

Смачного!