Ці пиріжки - справжнє диво швидкості у приготуванні, а їхня варіативність робить їх доречними на будь-якому столі.
Основний інгредієнт, звичайно, тонкий лаваш, який ви легко можете заповнити різноманітними начинками. У цьому рецепті ми пропонуємо використовувати петрушку, хоча, звичайно, варіант зі шпинатом також вітається.
Інгредієнти:
- 100 г твердого сиру (на тертці)
- 1 пучок свіжої петрушки (або іншої зелені)
- 150 г творогу
- 1 яйце
- 2 листа тонкого лаваша
- 1 ст. ложка рослинної олії
Приготування:
- Натираємо твердий сир, дрібно ріжемо свіжу петрушку.
- У глибокій мисці з'єднуємо творог з яйцем, додаємо туди натертий сир і нашатковану петрушку.
- Лаваш нарізаємо на широкі смужки. На кінець кожної смужки викладаємо 3 столові ложки підготовленої начинки та акуратно складаємо у трикутник, забезпечуючи повне закриття начинки.
- Розігріваємо олію на сковороді середнього розміру. Обсмажуємо трикутники до золотистої кірки, по 3-5 хвилин із кожного боку.
Ця страва не тільки напрочуд смачна, але й готується так швидко, що стане відмінним рішенням, якщо вам потрібно приготувати щось смачне та практичне в обмежений час.