Інгредієнти:

  • Крабові палички – 200 г
  • Яйця – 4 шт.
  • Сир - 100 г
  • Часник - 2 зубчики
  • Петрушка – невеликий пучок
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Перець – за смаком

Приготування:

Крок 1: Почнемо з варіння яєць. Для цього покладіть яйця у відповідний посуд, залийте холодною водою, додайте трохи солі та ставте на середній вогонь. Варити яйця 9-10 хвилин після закипання води. Потім остудити яйця під холодною водою, це полегшить очищення. Відокремте білки від жовтків і натріть їх окремо на середній тертці.

Крок 2: Натріть сир на тій же тертці.

Крок 3: Очистіть часник і пропустіть його через прес.

Крок 4: Вимийте, обсушіть і дрібно нарубайте петрушку.

Популярні новини зараз

Усі проблеми вирішаться до початку 2025 року: з якими знаками Зодіаку 2024 попрощається успіхом

Вигадав суїцид, бо було нудно: українець вирішив оригінально запросити поліцію на чай

Тіна Кароль не змогла обійтися без Світлани Лободи на концерті: "Хто така?.. Краще співатиму"

Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули

Показати ще

Крок 5: У салатнику з'єднайте терті білки, один тертий жовток, сир, часник і петрушку.

Крок 6: Заправте суміш майонезом, поперчіть до смаку і добре перемішайте.

Крок 7: Крабові палички акуратно розгорніть, намагаючись не пошкодити їхню структуру. Якщо палички погано розвертаються, можна опустити їх на кілька секунд у гарячу воду або потримати над парою.

Крок 8: На кожну розгорнуту паличку викладіть трохи приготовленої начинки та рівномірно розподіліть по всій поверхні.

Крок 9: Акуратно поверніть крабові палички назад у трубочки, щоб начинка виявилася всередині.

Крок 10: Готові рулетики викладіть на блюдо і прикрасьте жовтками і гілочками петрушки.

Крок 11: Поставте крабові рулетики в холодильник на 20-30 хвилин перед подачею. Це допоможе їм трохи застигнути та стати більш насиченими смаком.

Крок 12: При подачі до столу насолоджуйтесь цією смачною стравою!

Смачного!

Поради щодо вибору крабових паличок:

  • Обов'язково перевірте термін придатності продукту.
  • Впевніться, що м'ясо сурімі (фарш білої риби) посідає перше місце у списку складу.
  • Уникайте продуктів з намороздю - це може бути ознака повторного заморожування.
  • Свіжі крабові палички повинні бути без сірих та жовтих плям, пружними та злегка вологими.

Додаткові підказки:

  • Якщо плівка на крабових паличках погано знімається, потримайте над парою на кілька секунд.
  • Майонез можна замінити сметаною або натуральним йогуртом для легшої версії страви.

Читайте також: