Соковиті кіски зі свинячої вирізки - це просте та смачне блюдо, яке можна приготувати на будь-яке свято або просто для сімейної вечері. Ніжне м'ясо, просочене ароматним маринадом, виходить дуже соковитим та апетитним.

Детальніше про приготування соковитих кісок зі свинячої вирізки читайте в нашому матеріалі.

Для приготування соковитих кісок зі свинячої вирізки нам знадобиться:

  • Свиняча вирізка – 500 г
  • Рослинна олія – 3 ст. л.
  • Гірчиця - 2 ст. л.
  • Мед - 3 ст. л.
  • Лимон - 1/2 шт.
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль за смаком
  • Перець – за смаком

Спосіб приготування соковитих кісок зі свинячої вирізки:

  1. Розріжте вирізку вздовж навпіл. На кожній половині зробіть два поздовжні розрізи, не доходячи до кінця на 1-2 см.
  2. Розкрийте вирізку віялом, накрийте харчовою плівкою і злегка відбийте.
  3. У мисці змішайте олію, гірчицю, мед, сік лимона, подрібнений часник, сіль і перець.
  4. Покладіть м'ясо в маринад, кілька разів струсіть і заберіть у холодильник на 3-4 години.
  5. Дістаньте вирізку з маринаду і струсіть залишки. Покладіть на обробну дошку і заплетіть обидва шматочки в кіски. У кількох місцях скріпіть зубочистками, щоб вирізка тримала форму. 6. Розігрійте сковороду на середньому вогні. Обсмажуйте кіски зі свинини по 3-4 хвилини з кожного боку.
  6. Зменште вогонь до маленького, накрийте кришкою і готуйте ще 10 хвилин. Перед подачею витягніть зубочистки.

Читайте також:

Розлітаються прям як насіння: рецепт домашніх хлібних паличок з томатним соусом, сиром та зеленню

Коли мало часу, але дуже хочеться випічки: рецепт швидкого пирога з лаваша з сиром та картоплею

Популярні новини зараз

Допоможе звичайна манка: навіщо досвідчені садівники розсипають її городом перед зимою

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Буде ще один Майдан, після якого повернеться Крим: внучка відомого мольфара поділилася пророкуванням

Показати ще

Виходять надзвичайно ніжними: рецепт курячих крилець, запечених в апельсиново-соєвому соусі. Готуються у рукаві