Мабуть, складно знайти людину, яка не любить сосиски, а діти їх просто обожнюють. Сосиски в тесті можна приготувати і в школу, і в дорогу, або як швидке перекушування. А достатньо лише мати під рукою готове листкове тісто та гарної якості сосиски. Швидко, просто та безсумнівно смачно.

Яке тісто найкраще підходить для сосисок у тесті

Класична випічка готується на дріжджовому тісті. Якщо хочете прискорити процес, придбайте готове. Наприклад, листкове - страва вийде легким і хрустким. До речі, в тісто не обов'язково загортати сосиску, сарделька також підійде.
Підготувати всі інгредієнти для сосисок у листковому тесті.

Власне, основних інгредієнтів лише два. Це сосиски та тісто. Вибирайте найсмачніші та найякісніші, адже це запорука гарного смаку готової випічки.

Сосиски можна брати будь-які, які ви любите. Я беру сосиски для харчування дітей віком від 3 років. Вони з гарним натуральним складом та на смак досить соковиті, ніжні.

Листкове тісто для даного рецепту використовується без дріжджів. Його можна купити в магазині або приготувати самостійно, заморозивши про запас.

важливо!

Популярні новини зараз

На упаковці написано неправильно: скільки рідкого порошку для прання потрібно насправді

Вигадав суїцид, бо було нудно: українець вирішив оригінально запросити поліцію на чай

Це мають зробити всі клієнти ПриватБанку до 1 грудня 2024 року: що потрібно встигнути

Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."

Показати ще
  • Листкове тісто має бути заздалегідь розморожене до кімнатної температури.

Звичайно, можна використовувати і дріжджове листкове тісто. Це лише справа смаку. Головне, щоб воно було гарної якості, і у складі було саме вершкове масло, а не рослинні жири.

Включити духовку на 180 градусів у режимі "Конвекція" або на 190 градусів у режимі "Верх-низ" без конвекції. Вона повинна встигнути добре прогрітися, перш ніж ми поставимо в неї сосиски в тесті.

важливо!

  • листкове тісто необхідно розкачувати тільки в один бік. В іншому випадку, можна пошкодити внутрішню шаруватість тіста, і будь-який готовий виріб не вийде таким ніжним, хрустким та повітряним.

Розрізати тісто прямокутники. Ширина кожного прямокутника має бути рівною довжині вашої сосиски. Довжина прямокутника має бути близько 12-14 см. Необхідно підготувати стільки прямокутників тіста, скільки ви плануєте приготувати сосисок.

Зробити у кожному прямокутнику листкового тіста надрізи. Вони не повинні доходити до одного краю тіста приблизно на 7 мм, а з другого краю приблизно до половини прямокутника листкового тіста.

Таке навіть собака не захоче їсти: як дізнатися по сосисках, що в них немає м'яса.

Ніхто навіть не здогадається, що вони не з м'яса: рецепт ситних котлет із гарбуза з яйцем від одеської тітки Сари

Швидко, смачно та економно: рецепт салату з крабових паличок та локшини швидкого приготування.

Спробувавши один раз, ви готуватимете його постійно: рецепт салату з корейської моркви, квасолі та ковбаси