Це простий та смачний рецепт квашеної капусти з сосисками, цибулею та томатною пастою, який приготується швидко та легко.
Ця страва ідеальна для тих випадків, коли часу мало, а хочеться чогось смачного та ситного.
Інгредієнти (розраховано на 3 порції):
- 500 г квашеної капусти
- 300 г сосисок (4 шт.)
- 70 г цибулі (1 маленька цибулина)
- 2 ст. ложки томатної пасти
- 1/5 ч. ложки солі
- Дрібка чорного меленого перцю
- 1 ч. ложка сахара
- 30 мл олії (2 ст. ложки)
Для подачі:
- 2 гілочки свіжого кропу
- 2 зелені цибулі
Приготування:
- Відіжміть капусту від маринаду, щоб уникнути зайвої кислоти.
- Зніміть оболонку із сосисок.
- Очистіть цибулю і ретельно помийте зелень.
Приготування:
- Наріжте цибулю тонкими півкільцями і обсмажте на олії до прозорості (4-5 хвилин).
- Наріжте сосиски кружальцями і додайте їх разом із томатною пастою до цибулі, обсмажуйте хвилину.
- Влийте 100 мл води та доведіть до кипіння.
- Додайте капусту, добре перемішайте, після чого внесіть сіль, цукор та перець за смаком. При бажанні можна додати улюблені спеції, наприклад, зерна кмину або коріандру.
- Гасіть під кришкою на слабкому вогні приблизно 15 хвилин.
- Після готовності страви, додайте дрібно порубані кріп і зелену цибулю, добре перемішайте.
Таким чином, квашена капуста, тушкована з сосисками, стане чудовим частуванням як у гарячому, так і холодному вигляді.
Популярні новини зараз
Показати ще
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні
Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку
"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику
Подавайте з ніжним шматочком житнього хліба і насолоджуйтесь смаком цієї простої, швидкої та доступної страви, що насичує організм вітамінами в зимовий час.