Кожна господиня знає, що пекінська капуста відрізняється від звичної нам білокачанної капусти тим, що вона м'якша і ніжніша. А ще у пекінської капусти листя тонке і тендітне, а у білокачанної — щільніше і товстіше. Таким чином пекінська капуста краще розварюється і практично не відчувається в голубцях. Діти та дорослі уплітають голубці з пекінської капусти з великим задоволенням, так що запасайтеся великою каструлею.
Капуста китайська (пекінська) - 1 качан М'ясний фарш – 400 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Сметана - 400-500 г Томатна паста – 1 ст. ложка Вино сухе біле - 1/2 склянки Сіль за смаком Перець чорний мелений - за смаком Олія - для змащування форми
Цибулю максимально дрібно порубайте і змішайте з фаршем. Посоліть і поперчіть фарш.
На основу капустяного листа викладаємо приблизно 1 ст. фаршу. Поверніть конвертиком.
Пенсіонерам доплатять великі суми на честь свята: виплати до трьох пенсій за раз
Який знак Зодіаку найкращий? Астрологи переконані: всі добрі, але є чемпіони в окремих номінаціях
Як отримати врожай огірків, щоб сусіди втрачали спокій та сон, цей найбільший секрет городників
Не сій на біду: два дні у квітні, коли навіть кактус не зійде
Викладіть голубці в змащену олією форму.
Сметану змішайте з томатною пастою та вином. Під час постійного помішування підігрійте соус на слабкому вогні.
Залийте соусом голубці у формі. Враховуйте, що капуста дасть ще трохи соку, тож соус не повинен повністю покривати голубці.
Надішліть голубці в духовку, розігріту до 180 градусів. Коли побачите перші бульбашки, виставте на таймері 40 хвилин.
Читайте також:
Це справжнє смакота, яке варто спробувати: рецепт домашніх голубців із квашеної капусти
Соковито, ніжно та апетитно: рецепт лінивих голубців, приготовлених у молочному соусі
Такої принади ви ще не пробували: рецепт "лінивих" голубців з гарбузом та курячим філе