Швидкий рецепт: мариновані печериці
Інгредієнти:
Печериці (бажано дрібні) – 1 кг.
Часник – 6 зубчиків.
Вода - 500 мл.
Цукор – 1 ст.
Доплата до пенсії "на каву": хто з українців може розраховувати у 2025 році на 150 гривень
Петрушка, як таємний союзник городника: з якими овочами вона "дружить" найкраще
Яйця історично подешевшали із зими: скільки вони коштують зараз і чи буде новий дефіцит влітку
Ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов невиліковно хворий: "Все, кранти"
Сіль – 1 ст.
Чорний перець та запашний перець горошком – 10 шт.
Гвоздика – 2 шт.
Лавровий лист – 2 шт.
Рослинна олія – 50 мл.
Оцет 6% - 4 ст.
Приготування:
У каструлю налийте воду, додайте сіль, спеції (чорний перець, горошини запашного перцю, гвоздику), цукор та олію. Ретельно перемішайте інгредієнти.
Додайте в суміш очищені печериці та дрібно нарізаний часник.
Доведіть суміш до кипіння, потім дайте залишити п'ять хвилин.
Додайте в каструлю оцет і доведіть ще раз до кипіння.
Зніміть каструлю з вогню.
Замариновані печериці розкладете по банках і залийте рештками маринаду.
Печериці будуть готові, коли маринад охолоне. Для покращення смаку дайте їм постояти довше.
Насолоджуйтесь домашніми маринованими печерицями – чудовим доповненням до м'ясних, рибних страв чи салатів! Здивуйте своїх гостей цим швидким та смачним рецептом.
Читайте також:
Допоможе звичайна ганчірка: як відлякати мишей з городу на дачі чи селі. Простий трюк
Обов'язково завітайте до шиномонтажу: чим небезпечна їзда на приспущених шинах
Впливають на вагу та гормональний фон: продукти, які не можна їсти після 30 років