Швидкий рецепт: мариновані печериці

Інгредієнти:

Печериці (бажано дрібні) – 1 кг.

Часник – 6 зубчиків.

Вода - 500 мл.

Цукор – 1 ст.

Популярні новини зараз

Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" розповів, ща зараз насправді коїться в Маріуполі: "Я б не повернувся..."

Секрет з минулого століття: що клали в лунку при посадці сливи, щоб не було пустоцвіту та гілки ломилися від урожаю

Курка в лимонному соусі, від якої неможливо відірватися, простий рецепт

Пенсії у 2026 році не буде: ПФУ попередив пенсіонерів

Показати ще

Сіль – 1 ст.

Чорний перець та запашний перець горошком – 10 шт.

Гвоздика – 2 шт.

Лавровий лист – 2 шт.

Рослинна олія – 50 мл.

Оцет 6% - 4 ст.

Приготування:

У каструлю налийте воду, додайте сіль, спеції (чорний перець, горошини запашного перцю, гвоздику), цукор та олію. Ретельно перемішайте інгредієнти.

Додайте в суміш очищені печериці та дрібно нарізаний часник.

Доведіть суміш до кипіння, потім дайте залишити п'ять хвилин.

Додайте в каструлю оцет і доведіть ще раз до кипіння.

Зніміть каструлю з вогню.

Замариновані печериці розкладете по банках і залийте рештками маринаду.

Печериці будуть готові, коли маринад охолоне. Для покращення смаку дайте їм постояти довше.

Насолоджуйтесь домашніми маринованими печерицями – чудовим доповненням до м'ясних, рибних страв чи салатів! Здивуйте своїх гостей цим швидким та смачним рецептом.

Читайте також:

Допоможе звичайна ганчірка: як відлякати мишей з городу на дачі чи селі. Простий трюк

Обов'язково завітайте до шиномонтажу: чим небезпечна їзда на приспущених шинах

Впливають на вагу та гормональний фон: продукти, які не можна їсти після 30 років

Про це знають не всі господині: названо ідеальну кількість солі для того, щоб квашена капуста була соковитою та хрусткою.