Інгредієнти:

  • 500 г курячої грудки
  • 1 куряче яйце (сире)
  • 3 ст. ложки фети
  • 120 г голландського сиру
  • Соус за смаком
  • 1 помідор
  • 1 болгарський перець
  • Спеції (сіль, запашні трави, запашний перець)
  • Гриби (за смаком та за бажанням)

Харчова та енергетична цінність.

  • Ккал: 1299,3
  • Білки: 169.9 г
  • Жири: 59.2 г
  • Вуглеводи: 18.6 г

На 100 г блюда:

  • Ккал: 132,6
  • Білки: 17.3 г
  • Жири: 6 г
  • Вуглеводи: 1.9 г

Кроки приготування:

  1. Курячі грудки подрібніть у блендері, додайте спеції та яйце, щоб вийшов фарш.
  2. Розкладіть фарш рівномірним шаром у формі кола на пекарському папері, змоченими у воді руками надаючи форму.
  3. Поставте тісто в розігріту до 180 °C духовку на 18-20 хвилин.
  4. Вийміть корж, намажте його соусом.
  5. Використовуйте свою фантазію для укладання інгредієнтів: додайте шар фети, помідори нарізані кільцями і болгарський перець, а зверху посипте тертим голландським сиром.
  6. Помістіть блюдо назад у духовку і готуйте приблизно 15 хвилин, доки всі інгредієнти гарно не запікаться.
  7. Подавайте гарячим, насолоджуйтесь унікальним смаком вашого "м'ясного" пирога без тіста!

Читайте також: