Одну невелику моркву нарізаємо пластинками або соломкою.
Декілька зубчиків часнику, у мене 4 штуки, нарізаємо пластиночками.
2 курячих філе середнього розміру нарізаємо шматочками для обсмажування.
Тепер змішуємо соус у якійсь мисочці: по одній столовій ложці кетчупу, гірчиці (гірчицю можна взяти будь-яку, в тому числі зернисту), соєвого соусу та меду.
І розмішуємо все до однорідності.
У сковороді на олії обсмажуємо курку до побіління та виділення соку.
Після цього виймаємо її на тарілку.
Штрафи по 850 грн: водіїв ловлять на помилці, яку роблять майже всі
5 знаків Зодіаку, які відкриють портал до прихованої сили вже зовсім скоро
ТОП-6 знаків Зодіаку, які ніколи не відпускають контроль: хто вічно на взводі?
Лічильники під прицілом: як українців змусять платити більше за комуналку
Сік, який виділився з курки, зливаємо в миску, де приготовлений соус.
І добре перемішуємо.
Після цього додаємо моркву, яблуко та часник.
І засмажуємо, знову ж таки, так, як подобається.
Коли все засмажилося, вимикаємо плиту та вливаємо в сковороду соус.
Добре перемішуємо і томимо на вимкненій плиті якийсь час до загусання.
Під час подачі можна посипати кунжутом, підсмаженим на сухій сковороді.
Читайте також:
Секрети довголіття: 100-річний дієтолог поділився порадами для здоров'я та енергії.
Руйнування м'язів та швидкий набір ваги: повсякденна звичка, яка шкодить здоров'ю та зовнішності.
Перестаньте шкодити собі: харчові звички, які "вбивають" Ваше здоров'я