"Корівка" – це дуже смачні та ароматні цукерки, яких у захваті і дорослі, і діти. Hyser пропонує приготувати ці цукерки у себе на кухні, адже рецепт дуже простий, а інгредієнти недорогі і доступні кожному. Є велика ймовірність, що спробувавши домашню "Корівку", купувати її більше буде не потрібно.
Отже, щоб насолодитися неперевершеним смаком ніжного ірису, який набагато перевершує магазинні аналоги, знадобиться всього чотири інгредієнти:
- згущене молоко 150 г;
- молоко 150 грам;
- вершкове масло|мастило| 75 грам;
- цукор 400 грам.
Насамперед потрібно перетворити цукор на карамель у каструлі. Для цього всипте в сотейник 100 г цукру, поставте його на невеликий вогонь. Цукор потрібно розтопити до карамелі. До речі, немає необхідності на цьому етапі постійно перемішувати, досить кілька разів потрясти каструлю під час карамелізації. Якщо ви бажаєте отримати світлу карамель, цей етап можна пропустити.
Коли цукор повністю розтопиться і набуде карамельного кольору, всипте до нього цукор, що залишився, влийте молоко. Краще тепле, тому що від перепаду температур карамель може затвердіти.
Вишуканий десерт: чорнослив та волоські горіхи у сметанному кремі - рецепт
Цей аромат просто зводить з розуму: рецепт молодої картоплі, запеченої з кабачками та беконом
Вона ще була жива: донька Анастасії Заворотнюк показала фото мами перед тим, як зупинилося її серце.
"Дамська витівка": старовинний рецепт наливки з домашньої черешні
Два "огірка" в один ріт: Леся Нікітюк злила "хмільне" відео про вибрики найближчого чоловіка
Осінній десерт із пряним духом Хеллоуїна: як приготувати гарбузовий рисовий пудинг
Чи зможе приготувати навіть чоловік: рецепт домашнього шоколадного пудингу
Готуємо гарбузовий пудинг-пиріг: простий рецепт ласощів до чаю