"Корівка" – це дуже смачні та ароматні цукерки, яких у захваті і дорослі, і діти. Hyser пропонує приготувати ці цукерки у себе на кухні, адже рецепт дуже простий, а інгредієнти недорогі і доступні кожному. Є велика ймовірність, що спробувавши домашню "Корівку", купувати її більше буде не потрібно.
Отже, щоб насолодитися неперевершеним смаком ніжного ірису, який набагато перевершує магазинні аналоги, знадобиться всього чотири інгредієнти:
- згущене молоко 150 г;
- молоко 150 грам;
- вершкове масло|мастило| 75 грам;
- цукор 400 грам.
Насамперед потрібно перетворити цукор на карамель у каструлі. Для цього всипте в сотейник 100 г цукру, поставте його на невеликий вогонь. Цукор потрібно розтопити до карамелі. До речі, немає необхідності на цьому етапі постійно перемішувати, досить кілька разів потрясти каструлю під час карамелізації. Якщо ви бажаєте отримати світлу карамель, цей етап можна пропустити.
Коли цукор повністю розтопиться і набуде карамельного кольору, всипте до нього цукор, що залишився, влийте молоко. Краще тепле, тому що від перепаду температур карамель може затвердіти.
Вишуканий десерт: чорнослив та волоські горіхи у сметанному кремі - рецепт
"Перемога буде своя": експерт пояснив, як в Україні закінчиться війна, цей сценарій сподобається не всім
4 способи підв'язки томатів, які допомагають збільшити врожай у 3 рази: секрети досвідчених садівників
У Києві запроваджують обмеження для авто: що варто знати і які машини не впустять в столицю
Влітку мобілізують практично кожного: відстрочки тепер не допоможуть
Осінній десерт із пряним духом Хеллоуїна: як приготувати гарбузовий рисовий пудинг
Чи зможе приготувати навіть чоловік: рецепт домашнього шоколадного пудингу
Готуємо гарбузовий пудинг-пиріг: простий рецепт ласощів до чаю