Для приготування зручно взяти високу склянку від занурювального блендера. Налийте в нього олію.

Сюди ж розбийте яйце. Намагайтеся не пошкодити жовток.

Додайте|добавляйте| в чашу гірчицю і вичавте сік лимона. За бажанням гірчиці можна додати трохи більше чи менше. Після першого приготування ви зрозумієте, як можна змінити пропорції.

Влийте в чашу рідкий мед. Якщо він у вас зацукрований, то поставте його в мікрохвильову піч. Він поступово стане рідким. Якщо у вас оливкова олія, то додавання меду приховає його гіркуватість.

Помістіть у чашу занурювальний блендер так, щоб він накрив яєчний жовток. Увімкніть блендер і вбийте усі інгредієнти протягом хвилини. Поступово маса густітиме і світлішатиме. Соус стане однорідним і досить густим.

Майонез без оцту в домашніх умовах готовий! Як бачите, на все пішло лише 2-3 хвилини. Зате ви точно будете впевнені у його натуральності. Використовуйте майонез за потребою. Це може бути салат, бутерброди, додаток до інших страв або маринад для м'яса. готуйте із задоволенням!

Популярні новини зараз

Зеленський вперше розкрив деталі операції "Павутина": яку роль у ній відігравали російські водії

Гороскоп на завтра, 8 червня: Місяць у Скорпіоні вдарить у саме серце – знаки Зодіаку, будьте на чеку

Тирса в компості: 3 головні помилки городників і як перетворити їх на садове золото

Молода з кропом - минуле століття: простий рецепт ніжної картоплі зі сметаною, ви захочете їсти це все літо

Показати ще

Продовжуємо святкувати без шкоди: п'ять рецептів смачних та простих салатів без майонезу