Для приготування зручно взяти високу склянку від занурювального блендера. Налийте в нього олію.

Сюди ж розбийте яйце. Намагайтеся не пошкодити жовток.

Додайте|добавляйте| в чашу гірчицю і вичавте сік лимона. За бажанням гірчиці можна додати трохи більше чи менше. Після першого приготування ви зрозумієте, як можна змінити пропорції.

Влийте в чашу рідкий мед. Якщо він у вас зацукрований, то поставте його в мікрохвильову піч. Він поступово стане рідким. Якщо у вас оливкова олія, то додавання меду приховає його гіркуватість.

Помістіть у чашу занурювальний блендер так, щоб він накрив яєчний жовток. Увімкніть блендер і вбийте усі інгредієнти протягом хвилини. Поступово маса густітиме і світлішатиме. Соус стане однорідним і досить густим.

Майонез без оцту в домашніх умовах готовий! Як бачите, на все пішло лише 2-3 хвилини. Зате ви точно будете впевнені у його натуральності. Використовуйте майонез за потребою. Це може бути салат, бутерброди, додаток до інших страв або маринад для м'яса. готуйте із задоволенням!

Популярні новини зараз

Доплати до пенсії: які види соціальної допомоги отримають пенсіонери

Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку

"Мімоза" на столі більше не з'явиться: рецепт салату "Маркіза", який давно замінив радянську класику

Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані

Показати ще

Продовжуємо святкувати без шкоди: п'ять рецептів смачних та простих салатів без майонезу