Для приготування зручно взяти високу склянку від занурювального блендера. Налийте в нього олію.

Сюди ж розбийте яйце. Намагайтеся не пошкодити жовток.

Додайте|добавляйте| в чашу гірчицю і вичавте сік лимона. За бажанням гірчиці можна додати трохи більше чи менше. Після першого приготування ви зрозумієте, як можна змінити пропорції.

Влийте в чашу рідкий мед. Якщо він у вас зацукрований, то поставте його в мікрохвильову піч. Він поступово стане рідким. Якщо у вас оливкова олія, то додавання меду приховає його гіркуватість.

Помістіть у чашу занурювальний блендер так, щоб він накрив яєчний жовток. Увімкніть блендер і вбийте усі інгредієнти протягом хвилини. Поступово маса густітиме і світлішатиме. Соус стане однорідним і досить густим.

Майонез без оцту в домашніх умовах готовий! Як бачите, на все пішло лише 2-3 хвилини. Зате ви точно будете впевнені у його натуральності. Використовуйте майонез за потребою. Це може бути салат, бутерброди, додаток до інших страв або маринад для м'яса. готуйте із задоволенням!

Популярні новини зараз

"Сіли всі на свої місця!": розсадка дітей у класі за бажанням вчителя обурила батьків школярів

Земля викликає іржу на Місяці: вчені розкрили дивний космічний феномен

Їдеш і пахнеш: 5 безпомилкових сигналів, за якими патрульні вираховують п’яного водія ще до алкотестера

Олена Зеленська відчула дещо спільне з Меланією Трамп, подробиці особистої зустрічі: "Те, що нас із нею об'єднує"

Показати ще

Продовжуємо святкувати без шкоди: п'ять рецептів смачних та простих салатів без майонезу