Інгредієнти для приготування смачних грінок з крабовими паличками та сиром у лаваші:

  1. Вірменський лаваш – 1 шт;
  2. М'який плавлений сир «Вершковий» – 200 г;
  3. Часник – 3 зубчики;
  4. Крабові палички – 100 г;
  5. Укроп – 0,5 пучка;
  6. Олія соняшникова дезодорована – 3 ст. ложки;
  7. Яйця курячі – 2 шт;
  8. Борошно пшеничне – 1 ч. ложка.

Кроки приготування:

  1. Підготовка інгредієнтів:

    • Дрібно наріжте крабові палички після того, як їх звільнили від упаковки.
    • Очистіть часник і натріть його на дрібній тертці.
    • Викладіть м'який сир у миску і додайте натертий часник, ретельно перемішайте.
    • Вимийте кріп у проточній воді, обсушіть і дрібно наріжте.
  2. Підготовка лаваша:

    • Розріжте вірменський лаваш на 4 рівні прямокутники. Для цього складіть його навпіл, розріжте, потім кожну половинку складіть ще раз навпіл і розріжте знову.
  3. Начинка:

    • Намажте один із прямокутників лаваша м'яким сиром.
    • Посипте сир дрібно нарізаним кропом.
    • Поступово покладіть на сир крабові палички.
    • Повторіть цей процес для другого та третього прямокутників.
    • Закрийте бутерброд четвертим прямокутником і притисніть, щоб усі шари зчепилися.
  4. Приготування грінок:

    Популярні новини зараз

    Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис

    Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

    У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки

    Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі

    Показати ще
    • Розріжте брикет, що вийшов, на невеликі шматочки гострим ножем.
    • У глибокій мисці збийте яйця і додайте борошно, добре перемішайте.
    • Рясно вмочіть кожен шматочок в яєчну масу.
  5. Смаження:

    • Розігрійте олію соняшникову в сковороді.
    • Обсмажуйте грінки з обох боків до золотистої кірки.

Такі апетитні грінки стануть чудовим частуванням для вашого столу.

Смачного!

Читайте також: