Ліниві вареники з ряжанкою - це проста і смачна страва, яку можна приготувати в домашніх умовах. Вони ідеально підходять для сімейного обіду або вечері, і вони сподобаються тим, хто не любить кисломолочний сир.
Детальніше про приготування швидких лінивих вареників на ряжанці читайте у нашому матеріалі.
Для приготування швидких лінивих вареників на ряжанці нам знадобиться:
- Ряженка - 200 мл
- Яйце - 1 шт.
- Соль - 1 ч. л.
- Цукор - 2 ст. л.
- Сода – 1 ч. л.
- Оцет - 1 ч.л. л.
- Борошно - 200-250 г
Спосіб приготування швидких лінивих вареників на ряжанці:
- У мисці змішайте ряжанку, яйце, сіль та цукор. Додайте соду, погашену оцтом. Перемішайте до однорідності.
- Поступово всипте борошно і замісіть м'яке, еластичне тісто.
- Розділіть тісто на невеликі шматочки і скачайте в ковбаски.
- Наріжте ковбаски на шматочки або скачайте в кульки.
- Закип'ятіть у каструлі підсолену воду. Опустіть у неї вареники і варіть 4-5 хвилин після спливання.
- Готові вареники дістаньте шумівкою та викладіть на тарілку. Змастіть вершковим маслом.
- За бажанням подавайте вареники з кисломолочним сиром і сметаною.
Варіанти приготування лінивих вареників:
- Для ароматніших вареників можна додати в тісто ваніль, корицю або інші прянощі.
- Щоб вареники вийшли солодшими, додайте в тісто більше цукру.
- Якщо ви хочете приготувати вареники з начинкою, додайте в тісто тертий кисломолочний сир, варення, ягоди або інші інгредієнти.
Читайте також:
Руки самі потягнуться за добавкою: рецепт ніжної сирної запіканки з куркою та сиром
Популярні новини зараз
Показати ще
Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Готовий вивести війська з деяких територій: Reuters розповіли про поступки путіна
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Справжня українська насолода: рецепт горохової каші з вершками, копченими ковбасками та салом
Від такого ви точно не відмовитеся: рецепт ситного пирога з червоною рибою та невеликим секретом