Лаваш тонкий – 150 грам;

Крабові палички – 6 штук;
Майонез – 3 стол.л.;
Сіль – 2 грами;
Рослинна олія - ​​50 мл.
Насамперед беремо лаваш і розрізаємо його на три рівні частини, змащуємо кожну майонезом і додаємо сіль. До речі, якщо лаваш недостатньо еластичний, слід його злегка змочити водою незадовго до початку приготування.
Крабові палички потрібно нарізати кружальцями чи кубиками.
Тепер на кожну частину лаваша кладемо дві подрібнені крабові палички.
Загортаємо заготовки в конвертики. Обсмажуємо їх на олії з двох сторін до золотистої скоринки.
Готові конвертики викладаємо на тарілку з паперовим рушником, щоб скло зайве масло.

До речі, для конвертиків з лаваша на сковороді в якості начинки можна брати абсолютно будь-які продукти: сир/зелень, картопляне пюре/цибуля, гриби/цибуля, сир/родзинки, курка/сир. Варіацій безліч, вибирайте за смаком чи за наявності продуктів.

Читайте також:

Таке захочеться повторювати щодня: рецепт східних грінок з лавашу, м'якого сиру та крабових паличок

Ви точно хвастатиметеся цим рецептом: як приготувати соковиту закуску з лаваша з начинкою з овочів

А це вже щось нове: рецепт сосисок у лаваші з картопляним пюре та сиром

Популярні новини зараз

Втеча після повістки - це вже тюрма: як за 5 хвилин стати військовим і злочинцем одночасно

"Краще дайте Україні зброї": Лайма Вайкуле емоційно звернулася до світу зі сцени свого фестивалю

Лесю Нікітюк "зловили" на вечірці після народження сина: "Вдома мене чекають. Аж плачуть"

"Вона змінила мою долю": Іво Бобул розповів, як Софія Ротару на пару з Кобзоном втрутилась в його життя

Показати ще

Даремно ви не готували таке раніше: рецепт шикарного оселедця під шубою в лаваші