Лечо – одна з найпопулярніших літніх страв на Закарпатті, в основі якої вдало поєдналися "болгарин" та "американець" - солодкий перець та помідор. При цьому співвідношення перцю та помідорів – 2/3 і 1/3.

Перець болгарський – 800г. По можливості візьміть барвистий перець. Помідори – 400г Цибуля – 1 велика сіль Перець чорний мелений Олія - ​​100 мл Ковбаса копчена або сосиски мисливські – 200г Сухі трави (італійські, прованські) – 0,5 чайної ложки


Чистимо перець і цибулю і ріжемо півкільцями.

На маслі пасеруємо цибулю. Додаємо перець і смажимо, помішуючи, 7-10 хвилин.

Обшпаримо помідори, знімемо з них шкірку і поріжемо на шматочки.


Додамо помідори в сковороду, посолити і поперчити, посиплемо травами. Зменшимо вогонь, накриємо кришкою і гасимо 15 хвилин.

Ковбасу поріжемо брусочками. Додамо до лечо і згасимо 5 хвилин. Наприкінці додаємо продавлений часник та зелень. Добре заважаємо

Популярні новини зараз

Свинина з приправою з цін: де дешевша грудинка, а де подорожчав шашлик, огляд усіх супермаркетів

"Це була брехня?" - переможниця "Холостяка-13" Інна Бєлєнь відповіла на звинувачення у фальшивому романі

"Нафтогаз" попередив українців про витік газу: перевірте, щоб не стати черговою жертвою

На дорогах - зачистка: у Києві почали блокувати машини та виписувати штрафи

Показати ще

Читайте також: