Отже, почнемо з інгредієнтів, які знадобляться для цього кулінарного твору:
- 4 картоплі
- 250 г борошна
- 1 часник
- 400 г грибів (заморожених)
- 4 ч. л. соєвого соусу
- 2 помідори
- 1 баклажан
- 2 ст. л. томатної пасти
- 1 склянка води
- 1 ч. л. базиліка (сушеного)
- 1 ч. л. часнику (сушеного)
- Сіль за смаком)
Приготування цієї страви займе у нас приблизно 1 годину 30 хвилин, і вийде 4 порції.
Процес приготування почнемо з приготування картопляного тіста. Для цього відваримо картоплю, злити воду і м'яко мені пюре. Потім додамо борошно, добре перемішаємо, щоб вийшло еластичне тісто, і залишимо його на якийсь час, щоб відпочило.
Поки наше тісто відпочиває, почнемо приготувати грибну начинку.
Наріжемо цибулю і обсмажимо її на олії до золотистого забарвлення. Потім додамо заморожені гриби (у мене були підберезники) та обсмажуємо до готовності. Наприкінці додамо 4 чайні ложки соєвого соусу, щоб надати грибам насичений смак, і трохи меленого перцю до смаку. Дайте начинці охолонути.
Тепер повернемось до нашого тіста.
Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців
Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Готовий вивести війська з деяких територій: Reuters розповіли про поступки путіна
Розгортаємо його в тонкий пласт і викладемо готову грибну начинку. А потім акуратно скрутимо тісто з начинкою у рулет.
Наріжемо рулет на невеликі сегменти і покладемо їх у заздалегідь змащену олією форму.
Тепер підготуємо овочі: наріжемо помідори та баклажан, укладемо їх зверху рулетів.
Для приготування соусу змішаємо воду з томатною пастою, базиліком, часником, соєвим соусом та посолимо за смаком. Заливаємо цей соус поверх овочів у формі, накриваємо все фольгою та відправляємо у розігріту до 190 градусів духовку на 40 хвилин. За 10 хвилин до готовності знімемо фольгу, щоб верх страви підрум'янився.
Виймаємо нашу ароматну запіканку, а зверху можемо посипати зеленою цибулею та свіжим базиліком.
Смачного!
Читайте також: