Кожна господиня знає, що на відміну від курки, індичка має більш виражений аромат, структурність і щільність. Таке м'ясо вважається дієтичним, а також є джерелом білка та вітамінів. Щоб котлети з індички вийшли м'якими та соковитими, найкраще брати філе грудки індички.
Сковороду із 2 ст. л. росл. олії ставимо на сильний вогонь і нагріваємо
Котлети кладемо в сковороду
Смажимо по 2 хвилини з двох сторін
Від Spice Girl до модної ікони: Netflix покаже справжнє життя Вікторії Бекгем
Баклажани під сирною скоринкою: рецепт, з яким ніжно, соковито і дуже по-домашньому
Могилевська відкрила секрет: 50-річна зірка має власну… юну садівницю і платить їй гроші
Оля Полякова без штанів зняла Машу Єфросиніну
Зменшуємо вогонь до слабкого
Додаємо 2 ст. л. води кімнатної температури
Накриваємо кришкою. Залишаємо на 3 хвилини
Читайте також:
Усі подумають, що це пиріжки: рецепт ситних картопляних котлет із гречкою
Таких соковитих ви ще не куштували: рецепт котлет по-ірландськи, яких в захваті буде кожен
Таке можна готувати хоч щодня: рецепт швидких та ситних капустяних котлет
Колись так робили наші бабусі: рецепт ніжних котлет у томатному соусі на сковороді