Кожна господиня знає, що на відміну від курки, індичка має більш виражений аромат, структурність і щільність. Таке м'ясо вважається дієтичним, а також є джерелом білка та вітамінів. Щоб котлети з індички вийшли м'якими та соковитими, найкраще брати філе грудки індички.
Сковороду із 2 ст. л. росл. олії ставимо на сильний вогонь і нагріваємо
Котлети кладемо в сковороду
Смажимо по 2 хвилини з двох сторін
Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців
Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Зменшуємо вогонь до слабкого
Додаємо 2 ст. л. води кімнатної температури
Накриваємо кришкою. Залишаємо на 3 хвилини
Читайте також:
Усі подумають, що це пиріжки: рецепт ситних картопляних котлет із гречкою
Таких соковитих ви ще не куштували: рецепт котлет по-ірландськи, яких в захваті буде кожен
Таке можна готувати хоч щодня: рецепт швидких та ситних капустяних котлет
Колись так робили наші бабусі: рецепт ніжних котлет у томатному соусі на сковороді