Вам знадобляться такі інгредієнти для приготування чудових котлет:

  • 0,5 кг свіжої свинини
  • 0,5 кг ніжної яловичини
  • 1-2 великі цибулини
  • 1 яйце
  • 0,5-1 чайна ложка солі (за смаком)
  • 0,25 чайної ложки меленого чорного перцю (за смаком)
  • Сухарі панірувальні для обсипання котлет
  • 50 мл рослинної олії для смаження

Отже, перейдемо до приготування:

  1. Почнемо із м'ясної основи. Наріжте свинину та яловичину на невеликі шматочки. Цибулини очистіть та розріжте на чотири частини. Пропустіть м'ясо та цибулю через м'ясорубку, щоб отримати однорідний фарш.

  2. До отриманого фаршу додайте яйце, сіль і мелений чорний перець. Ретельно перемішайте, щоб інгредієнти добре з'єдналися. Рекомендується активно відбивати фарш, багато разів кидаючи його в миску з деяким зусиллям. Якщо є час, охолодіть фарш у холодильнику на 1-2 години, щоб покращити його текстуру, але за необхідності можна відразу переходити до наступного етапу.

  3. Сформуйте з фаршу невеликі котлети і обсипте їх панірувальними сухарями, забезпечивши тим самим апетитну кірку при жарінні.

  4. Розігрійте сковороду, додайте олію. Обсмажуйте котлети на середньому вогні по обидва боки до отримання золотистої кірки.

    Популярні новини зараз

    Серпневий герой грядок: сидерат, який ламає глину та перемагає бур'яни

    Втеча після повістки - це вже тюрма: як за 5 хвилин стати військовим і злочинцем одночасно

    Як врятувати баклажани від спеки і не залишитися без урожаю: поради для городників

    Зірки не зійшлися: яким знакам Зодіаку не судилося бути разом і чому

    Показати ще
  5. Перекладіть всі приготовлені котлети в сковороду, додайте трохи води, накрийте кришкою і тушкуйте їх близько 10 хвилин, щоб вони стали ще соковитішими і просочилися смаком.

Готово!

Тепер насолоджуйтесь цією смачною стравою та приємним апетитом!

Читайте також:

Українці економлять на паливі і частіше пересідають на гібридні машини: що купують найчастіше