Вам знадобляться такі інгредієнти для приготування чудових котлет:
- 0,5 кг свіжої свинини
- 0,5 кг ніжної яловичини
- 1-2 великі цибулини
- 1 яйце
- 0,5-1 чайна ложка солі (за смаком)
- 0,25 чайної ложки меленого чорного перцю (за смаком)
- Сухарі панірувальні для обсипання котлет
- 50 мл рослинної олії для смаження
Отже, перейдемо до приготування:
-
Почнемо із м'ясної основи. Наріжте свинину та яловичину на невеликі шматочки. Цибулини очистіть та розріжте на чотири частини. Пропустіть м'ясо та цибулю через м'ясорубку, щоб отримати однорідний фарш.
-
До отриманого фаршу додайте яйце, сіль і мелений чорний перець. Ретельно перемішайте, щоб інгредієнти добре з'єдналися. Рекомендується активно відбивати фарш, багато разів кидаючи його в миску з деяким зусиллям. Якщо є час, охолодіть фарш у холодильнику на 1-2 години, щоб покращити його текстуру, але за необхідності можна відразу переходити до наступного етапу.
-
Сформуйте з фаршу невеликі котлети і обсипте їх панірувальними сухарями, забезпечивши тим самим апетитну кірку при жарінні.
-
Розігрійте сковороду, додайте олію. Обсмажуйте котлети на середньому вогні по обидва боки до отримання золотистої кірки.
Популярні новини заразТепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців
Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
-
Перекладіть всі приготовлені котлети в сковороду, додайте трохи води, накрийте кришкою і тушкуйте їх близько 10 хвилин, щоб вони стали ще соковитішими і просочилися смаком.
Готово!
Тепер насолоджуйтесь цією смачною стравою та приємним апетитом!
Читайте також: