Вам знадобляться такі інгредієнти для приготування чудових котлет:

  • 0,5 кг свіжої свинини
  • 0,5 кг ніжної яловичини
  • 1-2 великі цибулини
  • 1 яйце
  • 0,5-1 чайна ложка солі (за смаком)
  • 0,25 чайної ложки меленого чорного перцю (за смаком)
  • Сухарі панірувальні для обсипання котлет
  • 50 мл рослинної олії для смаження

Отже, перейдемо до приготування:

  1. Почнемо із м'ясної основи. Наріжте свинину та яловичину на невеликі шматочки. Цибулини очистіть та розріжте на чотири частини. Пропустіть м'ясо та цибулю через м'ясорубку, щоб отримати однорідний фарш.

  2. До отриманого фаршу додайте яйце, сіль і мелений чорний перець. Ретельно перемішайте, щоб інгредієнти добре з'єдналися. Рекомендується активно відбивати фарш, багато разів кидаючи його в миску з деяким зусиллям. Якщо є час, охолодіть фарш у холодильнику на 1-2 години, щоб покращити його текстуру, але за необхідності можна відразу переходити до наступного етапу.

  3. Сформуйте з фаршу невеликі котлети і обсипте їх панірувальними сухарями, забезпечивши тим самим апетитну кірку при жарінні.

  4. Розігрійте сковороду, додайте олію. Обсмажуйте котлети на середньому вогні по обидва боки до отримання золотистої кірки.

    Популярні новини зараз

    Не всі гроші рахуються: ПФУ пояснив, які доходи не позбавлять українців субсидії цієї зими

    Листопад із сюрпризом: в Україну повертається спека до +21°C, синоптики обіцяють "друге бабине літо"

    "Живемо кожен своїм життям": Андрій Бєдняков вперше відверто розповів, чому не хоче повертатися до колишньої

    Як проскочити польський кордон без черг: секрети автомобілістів у 2025 році

    Показати ще
  5. Перекладіть всі приготовлені котлети в сковороду, додайте трохи води, накрийте кришкою і тушкуйте їх близько 10 хвилин, щоб вони стали ще соковитішими і просочилися смаком.

Готово!

Тепер насолоджуйтесь цією смачною стравою та приємним апетитом!

Читайте також:

Українці економлять на паливі і частіше пересідають на гібридні машини: що купують найчастіше