Інгредієнти:
- філе свинини – 5 стейків
- цибуля – 1 шт.
- сметана – 4-5 ст.л.
- гірчиця - 1-2 ч.л.
- помідори – 2 шт.
- сир твердий – 150 г
- картопля - 4 невеликі
- сіль, спеції для м'яса
- масло
Кожен шматочок м'яса солимо і посипаємо спеціями. Обсмажуємо на великому вогні до золотистого кольору із двох сторін (по хвилині або трохи менше).
Разом з м'ясом обсмажуємо нарізану півкільцями цибулю. Все це перекладаємо у форму для запікання.
Сметану та гірчицю перемішуємо та змащуємо соусом кожен шматочок м'яса. Зверху кладемо кружечки помідорів.
Окремо на маленьку тертку натираємо сиру картоплю та сир. Цією шубою накриваємо помідори. Запікаємо годину при температурі 180 градусів.
Богослужіння на Великдень скасовується? Термінове попередження перед головним православним святом
Українцям виплатять по 2000 гривень на честь важливого дня: як отримати гроші
Важливе церковне свято 15 квітня та Великий вівторок: що не можна робити сьогодні і як уберегти дім та рідних від бід та хвороб
Паска-Крафін - смачна та ароматна випічка для Великодня-2025: рецепт, який всім дається легко
Читайте також:
Тільки від однієї підливи закачаєшся: рецепт апетитного гуляшу зі свинини на сковорідці
Робляться швидко, а з'їдаються ще швидше: рецепт ситних бутербродів зі свининою німецькою
Тепер ви будете хвалитися цим рецептом: готуємо домашню курячу ковбасу зі свининою та сиром
Швидко, ніжно і дуже незвичайно: рецепт відбивних зі свинини в яблучному клярі