Інгредієнти:

  • філе свинини – 5 стейків
  • цибуля – 1 шт.
  • сметана – 4-5 ст.л.
  • гірчиця - 1-2 ч.л.

  • помідори – 2 шт.
  • сир твердий – 150 г
  • картопля - 4 невеликі
  • сіль, спеції для м'яса
  • масло

Кожен шматочок м'яса солимо і посипаємо спеціями. Обсмажуємо на великому вогні до золотистого кольору із двох сторін (по хвилині або трохи менше).

Разом з м'ясом обсмажуємо нарізану півкільцями цибулю. Все це перекладаємо у форму для запікання.

Сметану та гірчицю перемішуємо та змащуємо соусом кожен шматочок м'яса. Зверху кладемо кружечки помідорів.

Окремо на маленьку тертку натираємо сиру картоплю та сир. Цією шубою накриваємо помідори. Запікаємо годину при температурі 180 градусів.

Популярні новини зараз

Листопад переверне все: 5 знаків Зодіаку, для яких ретроградний Меркурій стане нервовим іспитом

Бронь тріщить? У Раді взялися жорстко закручувати правила виїзду чоловіків за кордон

Полийте буряки солоною водою - і станеться те, про що мовчать агрономи

Пенсії у 2026 році не буде: ПФУ попередив пенсіонерів

Показати ще

Читайте також:

Тільки від однієї підливи закачаєшся: рецепт апетитного гуляшу зі свинини на сковорідці

Робляться швидко, а з'їдаються ще швидше: рецепт ситних бутербродів зі свининою німецькою

Ви будете хвалитися цією простою стравою: рецепт соковитої свинини, тушкованої з маринованими огірками

Тепер ви будете хвалитися цим рецептом: готуємо домашню курячу ковбасу зі свининою та сиром

Швидко, ніжно і дуже незвичайно: рецепт відбивних зі свинини в яблучному клярі