1. Почнемо з підготовки буряків. Відваріть до м'якості, потім дайте охолонути і очистіть. Після цього наріжте її на кубики або натріть на тертці.

  2. Візьміть яблуко, вимийте та обсушіть. Можна залишити шкірку для більшої кількості поживних речовин. Натріть яблуко на великій тертці або наріжте дрібно.

  3. Підготуйте сир. Він має бути свіжим і нежирним. Викладіть його у велику миску.

  4. Тепер займемося часником та зеленню. Очистіть часник від шкірки та дрібно наріжте його. Порубайте зелень (можна використовувати петрушку, кріп чи зелену цибулю) на дрібні шматочки.

  5. У великій мисці з сиром додайте буряк, яблуко, часник та зелень. Ретельно перемішайте, щоб інгредієнти рівномірно розподілилися.

  6. Посоліть і поперчіть салат за смаком. Не забудьте перевірити, щоб доданої солі та перцю було достатньо для вас.

    Популярні новини зараз

    Морози вдарять із новою силою після Великодня: погода у травні готує пастку

    "Мусила робити операцію": Alyosha зізналася, чому не стане мамою для дітей Тараса Тополі

    Оля Полякова зізналася, що вийшла заміж "по зальоту", вона в родині така не одна: "Мамо, чого руку не підняла?"

    Знаки Зодіаку та кредити: хто ризикує потрапити до боргової ями

    Показати ще
  7. Тепер підберіть заправку. Ви можете використовувати сметану для ніжнішого смаку або майонез для більш насиченого. Додайте заправку поступово, ретельно перемішуючи салат після кожного додавання, щоб досягти бажаної консистенції та смаку.

  8. Після того, як салат рівномірно просочиться заправкою, його можна подавати до столу.

  9. Смачного!

Читайте також:

Церковне свято 31 січня: не здумайте ні з ким сперечатися цього дня, щоб не викликати лиха