1. Почнемо з підготовки буряків. Відваріть до м'якості, потім дайте охолонути і очистіть. Після цього наріжте її на кубики або натріть на тертці.

  2. Візьміть яблуко, вимийте та обсушіть. Можна залишити шкірку для більшої кількості поживних речовин. Натріть яблуко на великій тертці або наріжте дрібно.

  3. Підготуйте сир. Він має бути свіжим і нежирним. Викладіть його у велику миску.

  4. Тепер займемося часником та зеленню. Очистіть часник від шкірки та дрібно наріжте його. Порубайте зелень (можна використовувати петрушку, кріп чи зелену цибулю) на дрібні шматочки.

  5. У великій мисці з сиром додайте буряк, яблуко, часник та зелень. Ретельно перемішайте, щоб інгредієнти рівномірно розподілилися.

  6. Посоліть і поперчіть салат за смаком. Не забудьте перевірити, щоб доданої солі та перцю було достатньо для вас.

    Популярні новини зараз

    Мобілізація по-новому: ще одгу категорію українців можуть викликати до ТЦК

    Хрумкі за півгодини: мариновані огірки без проблем, коли гості вже на зупинці

    Пекельний серпень: де в Україні літо увімкне режим "сауна" вже за декілька днів

    Катя Полтавська дала відсіч українцям, які закидають їй життя за рахунок Остапчука: "Не вий*обувалася через різницю у віці"

    Показати ще
  7. Тепер підберіть заправку. Ви можете використовувати сметану для ніжнішого смаку або майонез для більш насиченого. Додайте заправку поступово, ретельно перемішуючи салат після кожного додавання, щоб досягти бажаної консистенції та смаку.

  8. Після того, як салат рівномірно просочиться заправкою, його можна подавати до столу.

  9. Смачного!

Читайте також:

Церковне свято 31 січня: не здумайте ні з ким сперечатися цього дня, щоб не викликати лиха