1. Почнемо з підготовки буряків. Відваріть до м'якості, потім дайте охолонути і очистіть. Після цього наріжте її на кубики або натріть на тертці.

  2. Візьміть яблуко, вимийте та обсушіть. Можна залишити шкірку для більшої кількості поживних речовин. Натріть яблуко на великій тертці або наріжте дрібно.

  3. Підготуйте сир. Він має бути свіжим і нежирним. Викладіть його у велику миску.

  4. Тепер займемося часником та зеленню. Очистіть часник від шкірки та дрібно наріжте його. Порубайте зелень (можна використовувати петрушку, кріп чи зелену цибулю) на дрібні шматочки.

  5. У великій мисці з сиром додайте буряк, яблуко, часник та зелень. Ретельно перемішайте, щоб інгредієнти рівномірно розподілилися.

  6. Посоліть і поперчіть салат за смаком. Не забудьте перевірити, щоб доданої солі та перцю було достатньо для вас.

    Популярні новини зараз

    "Перемога буде своя": експерт пояснив, як в Україні закінчиться війна, цей сценарій сподобається не всім

    До старого рецепту з яйцями більше не повернетеся: 2 нових рецепти крабового салату, які підкорюють Україну

    "ПриватБанк" позбавляє українців соціальних виплат: гроші не дійдуть нужденним

    Влітку мобілізують практично кожного: відстрочки тепер не допоможуть

    Показати ще
  7. Тепер підберіть заправку. Ви можете використовувати сметану для ніжнішого смаку або майонез для більш насиченого. Додайте заправку поступово, ретельно перемішуючи салат після кожного додавання, щоб досягти бажаної консистенції та смаку.

  8. Після того, як салат рівномірно просочиться заправкою, його можна подавати до столу.

  9. Смачного!

Читайте також:

Церковне свято 31 січня: не здумайте ні з ким сперечатися цього дня, щоб не викликати лиха