Цей дивовижний рецепт плову пропонує цікаве поєднання трьох видів круп: ароматного коричневого рису, ніжної перловки та поживного булгуру.

Разом з ними ви використовуєте свіжі овочі та ніжні спеції, щоб створити чудовий смаковий досвід.

Для початку приготуйте всі необхідні інгредієнти: наріжте цибулю крихітними шматочками, натріть моркву на тертці, дрібно наріжте часник. Крім цього, вам знадобляться оливкова олія, курячий або овочевий бульйон, херес, свіжі трави (орегано та базилік), сіль, чорний мелений перець, свіжа петрушка та обсмажений мигдаль.

Наступний крок – приготування основи плову. На великій сковороді розігрійте оливкову олію, а потім додайте нарізану цибулю і терту моркву. Обсмажуйте їх близько 3-4 хвилин, доки вони не стануть м'якими та ароматними. Потім додайте дрібно нарізаний часник і готуйте ще хвилину, щоб він додав унікального смаку.

Тепер додайте в сковороду коричневий рис, перловку та булгур, і обсмажуйте їх разом із овочами близько 4 хвилин.

Цей крок допоможе виділити аромат та смак кожного зерна крупи.

Після цього влийте в сковороду курячий або овочевий бульйон та херес. Доведіть суміш до кипіння на сильному вогні, потім зменшіть вогонь і додайте свіжі трави (орегано та базилік), сіль та чорний мелений перець. Щільно накрийте кришкою сковороду і готуйте плов на повільному вогні близько 40-45 хвилин, поки крупи не стануть м'якими і вся рідина не випарується.

Популярні новини зараз

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики

Доплати до пенсії: які види соціальної допомоги отримають пенсіонери

Готовий вивести війська з деяких територій: Reuters розповіли про поступки путіна

Показати ще

Останнім штрихом буде додавання свіжої дрібно нарізаної петрушки та обсмаженого мигдалю перед подачею.

Цей плов можна подавати в сервірувальній тарілці, посипавши зверху ароматним обсмаженим мигдалем, щоб надати страві додаткового хрумкого смаку і текстури.

Читайте також: