Пропоную вам відмінний рецепт на котлети, які можуть виявитися справжнім відкриттям для вас та вашої родини.
Котлети з курячих шлунків – це незвичайна, але смачна страва, яку можна приготувати з доступних та недорогих інгредієнтів.
Так, можливо, на перший погляд, ідея використовувати шлунки може здатися незвичайною, але повірте, в результаті ви отримаєте справжнє кулінарне задоволення.
Розберемося, як приготувати ці котлети.
Вам знадобляться курячі шлунки, цибуля, часник, манна крупа, яйця, сіль, перець, і трохи замоченого у воді та віджатого хліба. Спочатку шлунки слід ретельно очистити від плівок і промити, а також підготувати цибулю та часник, очистивши їх від лушпиння. Потім все це потрібно перемолоти у м'ясорубці до отримання однорідної маси.
Після цього додайте до маси манну крупу, яйця, сіль, перець і замочений хліб. Добре перемішайте всі інгредієнти і залиште на деякий час (близько 20 хвилин), щоб манка набухла і маса стала більш щільною.
Тепер розігрійте сковороду з олією та формуйте з отриманого фаршу круглі котлети. Обсмажуйте їх на помірному вогні з обох боків до золотистої скоринки. При жарінні можна використовувати кришку, щоб котлети стали соковитішими і пропеклися рівномірно.
Гороскоп на завтра, 2 травня: потужне космічне вирівнювання влаштує тортури на початку тижня
Рибне борошно для томатів: як правильно підгодувати та не нашкодити
"Я його дуже ціную": Олена Шоптенко розповіла про особливий зв'язок з колишнім Дмитром Дікусаром
Мобілізація чоловіків передпенсійного віку: правила для 50+ посилюються – ТЦК вже готові
Готові котлети подавайте теплими з улюбленим гарніром або свіжими овочами.
Вам обов'язково варто скуштувати цю страву, навіть якщо ви не є великими фанатами субпродуктів. Ніжний смак та аромат цих котлет точно вас здивують!