Теплі салати – смачна закуска та правильний спосіб почати вечерю з кількох страв. Не дивно, що рецептів теплих салатів багато у будь-якій національній кухні. Як гарячі елементи зазвичай використовують м'ясо, птицю, яйця і смажені на грилі або вугіллі овочі.

Щоб приготувати теплий салат із куркою, помідорами та солодким перцем, необхідно підготувати такі продукти:

Філе куряче - 400 г Перець болгарський – 1 шт. Помідори – 300 г Листя салату - 1 пучок Кунжут - 1 ст. ложка Соус соєвий - 50 мл Оливкова олія - ​​3 ст. ложки Оцет бальзамічний – 1 ст. ложка Кріп свіжий - 2-3 гілочки Соль - 1/3 ч. ложки Перець чорний мелений - на кінчику ножа

Гострим ножем наріжте куряче філе тонкими пластинками завтовшки приблизно 5-7 мм.

Викладіть куряче філе в миску. Додайте сіль, чорний перець та соєвий соус. Перемішайте. Залишіть куряче м'ясо маринуватися на 10-20 хвилин.

Обсмажте замариноване філе куряче на оливковій олії до рум'яності з одного боку, приблизно 5-7 хвилин.

Потім переверніть шматочки курячого м'яса і продовжуйте смажити ще 5 хвилин.

Популярні новини зараз

Шок на ринку: супермаркети продають молоду картоплю за рекордно низькою ціною

Григорій Решетнік розповів, коли вийде на сцену з Винником і Потапом: "Вони так заплутались"

Іво Бобул і його тещі: одна ненависть, одна любов, і дві історії життя

Українців зобов'яжуть повернути гроші за субсидії на комуналку: хто залишиться без копійки вже скоро

Показати ще
Поки обсмажується куряче філе, солодкий перець наріжте невеликими шматочками довільної форми.

На філе, що залишилося після обсмажування олії, злегка обсмажте солодкий перець протягом 3 хвилин, постійно помішуючи.

Листя салату вимийте, обсушіть, порвіть руками на великі шматочки і викладіть на тарілку для подачі.

Помідори наріжте невеликими часточками.
У мене маленькі помідори сорту вершка, тому я нарізала їх кружальцями.

Зверху викладіть шматочки печеного перцю.

Поверх овочів розкладіть ще теплі шматочки курячого м'яса.

Прикрасьте салат зеленню кропу і полийте оцтом бальзамічним.

Посипте теплий салат з куркою, печеним болгарським перцем і помідорами кунжутом.

Читайте також:

Ви будете їм насолоджуватися: рецепт ніжного "Римського салату" з м'ясом та яєчними млинцями

Його називають "Ніжність": рецепт капустяного салату з яблуком, сметаною та морквою.

Цей смак вас підкорить: рецепт м'ясного салату з додаванням яблука та апельсину

На другий день його точно не залишиться: рецепт салату з пекінської капусти з крабовими паличками та маслинами