Отже, для приготування лінивих вареників як у дитячому садку беремо продукти за списком:

  • сир - 220 г;
  • борошно пшеничне – 70 г;
  • яйця курячі – 24 г;
  • цукор – 20 г;
  • вершкове масло - 20 г;
  • сіль – для варіння.

важливо!

  • Сир для рецепту краще брати пожирніше – 9-18%. Вся справа в тому, що з нежирним сиром смак виходить не таким багатим, а текстура сухою.

Сир для лінивих вареників потрібно протерти через сито. Таким чином, тісто для вареників буде без крупинок, і тоді найбільші привереди не зрозуміють, що там є сир.

Додаємо потрібну кількість яйця до сиру. Туди ж додаємо цукор та дрібку солі.

Потім додаємо частинами борошно, залишимо трохи для підпилу, коли розкочуватимемо тісто.

Ділимо тісто, що вийшло, на дві частини і розкочуватимемо кожну по черзі. Розкочуємо вареничне тісто завтовшки близько 7-10 мм.

Популярні новини зараз

У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів

Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики

Показати ще

Нарізаємо його на смужки, та був кожну смужку - на ромбики.

У каструлі доведіть воду до кипіння. Злегка посоліть і додайте пару крапель олії, щоб вареники не злипалися.

Викладіть в каструлю вареники і обережно підніміть з дна шумівкою, щоб вони не прилипли. Дочекайтеся, поки вареники випливуть, і варіть ще хвилину.

Готові вареники шумівкою викладіть на тарілку. Подавайте зі сметаною, вершковим маслом чи ягодами — чи всім одразу.

Читайте також:

Зазвичай усі просять добавку: рецепт лінивих грибних вареників з картопляного тіста

Від них неможливо відірватися: пиріжки з капустою із тонкого хрусткого тіста, які називають "Сигари"

Саме з такого тесту виходять ідеальні вареники та пельмені: секрет наших бабусь

Так робила бабуся у селі: рецепт ніжних картопляних вареників із курячою печінкою