Насамперед потрібно підготувати для страви необхідні інгредієнти:
Тісто листкове - 200 г Крабові палички – 90 г Сир напівтвердий (моцарела або сулугуні) – 100 г Молоко (або яєчний жовток) – 1 ст. ложкаУ цьому рецепті двічі потрібно загортати продукти: спочатку в крабові палички загорнемо брусочок сиру, а потім цю щільну начинку - в смужку готового листкового тіста.
важливо!
- Листкове тісто заздалегідь дістаємо з морозилки розморозитися.
- Духовку вмикаємо розігріватися до 180 градусів.
Сир нарізаємо брусочками за довжиною та кількістю крабових паличок.
Крабові палички очищаємо від пакувального матеріалу. Розгортаємо крабові палички, на край кладемо сир.
Загортаємо сир у крабову паличку.
Польща зібралася перекрити кордон із Україною
Грошей потребувати не будете: знаки Зодіаку, яких Зелена Змі в 2025 році обдарує багатством
Відключення світла завтра, 22 листопада: Укренерго озвучив графіки – заряджайте павербанки та ліхтарики
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Листкове тісто нарізаємо смужками шириною 1,5-2 см за кількістю крабових паличок.
Деко застилаємо пергаментом. Викладаємо підготовлені палички на лист. Змащуємо молоком чи яєчним жовтком.
Відправляємо лист у розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Крабові палички в листковому тісті з сиром готові. Дайте їм трохи охолонути.
Викладіть крабові палички на блюдо та подавайте.
Захочеться їсти другою ложкою: рецепт смачного гарячого картопляного салату з крабовими паличками
Ви пошкодуєте, якщо не спробуєте його: рецепт сирного рулету з крабовими паличками