Рубані котлети зазвичай готують із курячого філе з додаванням зелені та овочів, тому страва чудово підходить для дітей.
Цей рецепт рубаних котлет стане у нагоді всім, у кого немає м'ясорубки.
Куряче філе потрібно промити, почистити від плівок та нарізати гострим ножем на дуже дрібні шматочки. Щоб м'ясо було легше нарізати, його можна трохи підморозити в морозилці.
Зелену цибулю дрібно наріжте.
У миску викладіть нарізане куряче філе, яйце, крохмаль, кукурудзу, сметану, сіль, перець, спеції, цибулю і добре перемішайте.
Нагрійте сковороду, змастіть олією і викладайте масу столовою ложкою у формі оладок. Смажте по 3-4 хвилини з кожного боку на маленькому вогні.
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Потім готуйте під кришкою ще кілька хвилин. Викладіть на паперові рушники, щоб забрали зайвий жир.
Рубані котлети з курячого філе та кукурудзи слід їсти свіжоприготовленими, гарячими або теплими. Якщо так трапилося, що у вас залишилися недоїдки, то наступного дня їх можна розігріти в аерофритюрниці або подрібнити і зробити смачну домашню шаурму.
Як правильно називаються котлети з рубаного м'яса:
- рубаний шницель - це більша котлета, вагою близько 100 г;
- кебаби роблять у формі сосисок чи ковбасок;
- кюфта - кульки з баранини,
- зрази - котлети з начинкою.
Читайте також:
Це навіть смачніше, ніж котлети: рецепт соковитих "м'ясних пальчиків" із курячого філе
Вони самі будуть проситися в рот: рецепт рибних котлет із болгарським перцем та морквою по-одеськи
Секрет дуже простий: що потрібно зробити, щоб при жарінні котлет масло не бризкало по всій плиті.
Виходять дуже ніжними: рецепт рибних котлет у томатному соусі з маленьким секретом