Прості і дуже смачні оладки. Чудова вечеря для всієї родини!
Крабові палички – 200 г Сир твердий - 80 г Сметана (жирністю 15%) – 100 г Яйце - 1 шт. (велике або 2 маленькі) Борошно - 40 г Олія (для смаження) - 60 мл Сіль за смаком Перець чорний мелений - за смаком
Крабові палички очистіть від пакувальної плівки і наріжте дрібними шматочками (спершу розріжте кожну паличку вздовж кілька смужок, а потім – поперек).
Твердий сир натріть на дрібній тертці.
Крабові палички та сир з'єднайте в одній мисці.
Сюди вбийте яйце, додайте сметану, всипте борошно, сіль і чорний мелений перець.
У сковороді розігрійте олію і столовою ложкою викладіть в нього крабово-сирне тісто у вигляді невеликих плоских коржиків, використовуючи 1 ст. ложку суміші з гіркою для одного оладки.
Софія Ротару знайшлася на Великдень та передала важливу заяву 20 квітня
Літо-2025 в Україні: спека, посуха та наслідок глобального потепління, до якої погоди готуватимуться всім нам
Ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов невиліковно хворий: "Все, кранти"
Віщі сни на Великдень: в який день вони здійснюються і як їх тлумачити
Смажте крабово-сирні оладки на вогні вище середнього з кожного боку по 2 хвилини до рум'яної скоринки.
Перекладіть обсмажені оладки на тарілку.
Так само посмажте всі оладки.
За бажання можна прикрасити оладки з крабових паличок та сиру свіжою зеленню та подавайте до столу.