Отже, для корисної та смачної страви не знадобиться велика кількість інгредієнтів:

  • капуста молода - 1 шт.;
  • шинка копчена - 150 г;
  • масло вершкове 73% - 30 г;
  • часник сушений - 1 ч. л.;
  • сметана - 150 мл;
  • сіль за смаком
  • кріп, гілочказа смаком
Важливо!
  • Інгредієнти розраховані на голівку капусти середнього розміру.
  • При бажанні шинку можна замінити копченим беконом чи копченим салом, підрум’янивши їх у сухій сковорідці й витопивши якомога більше жиру.

Капусту не надто дрібно нашинкувати, кріп подрібнити. Шинку нарізати кубиком.

У великій сковорідці розігріти вершкове масло, додати шинку, тушкувати, помішуючи, доки шинка не почне рум’янитися. Додати капусту, посолити й перемішати.

Накрити капусту кришкою й тушкувати 3-4 хвилини, доки вона трохи зм’якне. Додати сметану, часник. Тушкувати 2-3 хвилини. Додати половину кропу, добре вимішати й зняти з вогню.

Важливо!

  • Готуючи молоду капусту важливо не перетримати її на вогні, адже м’якне вона дуже швидко, тому нема потреби випускати з неї всі соки.

Перекласти капусту на сервірувальну тарілку, посипати рештою кропу та подавати.

Популярні новини зараз

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Вже тоді крали: з якоїсь американської машини повністю скопіювали "Волгу". Фото

Старовинний український рецепт: готуємо кукурудзяну кашу з грибною підсмажкою

Показати ще

Читайте також:

Від цього запаху запаморочиться голова: рецепт жаркого-запіканки з риби з салом і цибулькою

Ніжні, соковиті та неймовірно смачні: рецепт рубаних курячих котлет з рисом та болгарським перцем

Закуска, яка прикрасить будь-який стіл: рецепт оселедцевого салату з сирною заправкою та картоплею