Підготуйте інгредієнти для домашньої шинки з курки:

Куряче філе - 600 г Курячі стегна - 300 г Молоко сухое - 2 ст. л. Яйце - 1 шт. Соус соєвий – 2 ст. л. Паприка - 1 ч.л. л. Спеції для курки – 1-2 ч. л. (за бажанням) Базилік сухий – 1 ч. л.

З курячого філе зніміть шкіру, наріжте великими шматками і перекладіть у чашу комбайна. Подрібніть філе на однорідний фарш.

Додайте сухе молоко, паприку, базилік, суміш спеції для курки та яйце.

Перемішайте фарш протягом 1-2 хвилини на максимальній швидкості комбайна до отримання гладкої маси.

З курячих стегон зніміть шкіру і видаліть кісточку, наріжте м'якоть на невеликі шматочки.

Нарізані стегна додайте у фарш із філе і ретельно перемішайте.

Прямокутну форму вистеліть фольгою чи папером. Заповніть форму фаршем та ущільніть його.

Популярні новини зараз

Alyona Alyona відмовилась від дуету з Parfeniuk: що сталося за лаштунками київського концерту

Секрет розкішного волосся - не в салоні і не в банці за тисячу гривень, але компліменти будете чути від усіх

Ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов невиліковно хворий: "Все, кранти"

Як правильно битися яйцями на Великдень, щоб завжди був успіх і щоб усіх перемагати

Показати ще

Вільними краями паперу/фольги закрийте фарш зверху.

Запікайте шинку з курки при 180 градусах близько 35-40 хвилин.