Підготуйте інгредієнти для домашньої шинки з курки:
З курячого філе зніміть шкіру, наріжте великими шматками і перекладіть у чашу комбайна. Подрібніть філе на однорідний фарш.
Додайте сухе молоко, паприку, базилік, суміш спеції для курки та яйце.
Перемішайте фарш протягом 1-2 хвилини на максимальній швидкості комбайна до отримання гладкої маси.
З курячих стегон зніміть шкіру і видаліть кісточку, наріжте м'якоть на невеликі шматочки.
Нарізані стегна додайте у фарш із філе і ретельно перемішайте.
Прямокутну форму вистеліть фольгою чи папером. Заповніть форму фаршем та ущільніть його.
Популярні новини зараз
Показати ще
Польща зібралася перекрити кордон із Україною
Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Вільними краями паперу/фольги закрийте фарш зверху.
Запікайте шинку з курки при 180 градусах близько 35-40 хвилин.
Подавайте шинку з курки теплою або повністю охолола.