Підготуйте інгредієнти для домашньої шинки з курки:
З курячого філе зніміть шкіру, наріжте великими шматками і перекладіть у чашу комбайна. Подрібніть філе на однорідний фарш.
Додайте сухе молоко, паприку, базилік, суміш спеції для курки та яйце.
Перемішайте фарш протягом 1-2 хвилини на максимальній швидкості комбайна до отримання гладкої маси.
З курячих стегон зніміть шкіру і видаліть кісточку, наріжте м'якоть на невеликі шматочки.
Нарізані стегна додайте у фарш із філе і ретельно перемішайте.
Прямокутну форму вистеліть фольгою чи папером. Заповніть форму фаршем та ущільніть його.
Популярні новини зараз
Показати ще
Батарея замість бензину: новий Ford Puma Gen-E приїхав в Україну й обіцяє перевернути уявлення про дешевий електрокросовер
Мобілізація через підробіток: чи справді студентам загрожує втрата відстрочки
Зола на грядках: навіщо розсипати її поверх ґрунту, а не під коріння
Павуки атакують восени: як врятувати свій автомобіль від небажаних пасажирів
Вільними краями паперу/фольги закрийте фарш зверху.
Запікайте шинку з курки при 180 градусах близько 35-40 хвилин.
Подавайте шинку з курки теплою або повністю охолола.