Підготуйте інгредієнти для домашньої шинки з курки:
З курячого філе зніміть шкіру, наріжте великими шматками і перекладіть у чашу комбайна. Подрібніть філе на однорідний фарш.
Додайте сухе молоко, паприку, базилік, суміш спеції для курки та яйце.
Перемішайте фарш протягом 1-2 хвилини на максимальній швидкості комбайна до отримання гладкої маси.
З курячих стегон зніміть шкіру і видаліть кісточку, наріжте м'якоть на невеликі шматочки.
Нарізані стегна додайте у фарш із філе і ретельно перемішайте.
Прямокутну форму вистеліть фольгою чи папером. Заповніть форму фаршем та ущільніть його.
Популярні новини зараз
Показати ще
Alyona Alyona відмовилась від дуету з Parfeniuk: що сталося за лаштунками київського концерту
Секрет розкішного волосся - не в салоні і не в банці за тисячу гривень, але компліменти будете чути від усіх
Ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов невиліковно хворий: "Все, кранти"
Як правильно битися яйцями на Великдень, щоб завжди був успіх і щоб усіх перемагати
Вільними краями паперу/фольги закрийте фарш зверху.
Запікайте шинку з курки при 180 градусах близько 35-40 хвилин.
Подавайте шинку з курки теплою або повністю охолола.