Хрумке повітряне тісто завжди відмінно гармонує з ароматною солодкою ягодою.
Тесто слоёное бездрожжевое - 300 г Полуниця - 200 г Яйце (жовток) – 1 шт. Цукор – 1 ст. ложка Крохмаль картопляний – 1,5 ч. ложки Цукор ванільний - 1 ч. ложка Борошно (для присипки столу) – 0,5 ст. ложкиважливо!
- Заморожене листкове тісто потрібно дістати з морозильної камери за 20 хвилин до початку приготування шарів.
Полуницю переберіть, обірвіть хвостики і промийте в чистій холодній воді. Після цього промиту полуницю потрібно перекласти на кухонний або паперовий рушник, щоб вона просохла.
Потім полуницю розріжте на половинки (велику – на четвертинки).
З одного боку кожного шматочка тіста викладіть кілька ягід полуниці. Присипте полуницю картопляним крохмалем.
Потім присипте полуницю цукром (трохи залишивши для посипання шарів перед випіканням) та ванільним цукром.
3 важливі правила: без цього ваші дерева не дадуть урожай наступного року
5 цифр, які принесуть вам успіх у всіх сферах життя: як правильно спрямувати енергію в потрібне русло
Приберіть листя з городу, але не викидайте: як і де це може стати в нагоді
Терміново біжіть до ПФУ: деяким українцям не продовжать субсидії автоматично
На вільному краю тесту кожної шарки зробіть по кілька наскрізних надрізів для виходу пари при випіканні шарів.
Накрийте частину тіста з начинкою вільним краєм та скріпіть краї вилкою.
Деко застеліть пергаментним папером. Перекладіть шарики на лист.
Змастіть шарки залишковою жовтковою сумішшю і присипте цукром, що залишився.
Випікайте слойки з полуницею в попередньо розігрітій до 220 градусів духовці 20 хвилин.
Готові шари перекладіть на тарілку і дайте їм охолонути перед подачею.
Ви збиратимете зелену цибулю оберемками: хитрість, яка допоможе зібрати шикарний урожай
Де треба посадити кабачки, щоб урожаю заздрили навіть сусіди: важливі секрети
Кабачки збиратимете відрами: де їх треба посадити, щоб урожаю заздрили навіть сусіди